Tuvalet Eğitimi ÇALIŞAN ANNE TUVALET EĞİTİMİ YARDIM LÜTFEN.

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

reklam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
1.807
3.780
133
38
Merhaba , 44 aylık oğlum var haziran ayında tuvalet eğitimi için başladım 1 hafta denedim hiçbir şekilde tuvalete yapmadı , gece yatağına yapmadı kreşe gidiyor kreşte de yapmadı sıktı kendini gün içinde 1 kere yaptı aglayarak. Ara verdik eylül ayında tekrar denemek istiyorum ama kreşi ilk evde başlaması gerekiyor diyorlar çalışan anne olduğum için nasıl yapıcam bilemiyorum cumartesileri yarımgün çalışıyorum. Şuanda tuvalet eğitimi için kitap okuyorum geceleri alışması için. Bayram Tatilinden sonra 10 günde ben izin alacağım tatil için yine evde olmayacağım acaba bu süre içindemi denesem ev dışında olacağız gerçi nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.

bence sız cok gec kalmısınız coktan bu egıtımın verılıp oglunuzun tuvalet alıskanlıgını kazanması gerekırdı cocuk 4 yasını dolduracak nerdeyse bence pedagog eslıgınde verın egıtımını...

tşkler ama 10 günlük tatilde bende 10 gün izin aldım tuvalet eğitimi işini hallettik çok şükür. darısı bütün çocuklara

Merhaba baya geç yazıyorum ama anca keşfettim burayı nasıl başardınız 10 gün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…