ÇALIŞAN ANNE HAKLARI

vildanmv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
5
0
31
ÇALIŞAN ANNENİN GEBELİK ÖNCESİ VE SONRASI İZİN SÜRELERİ NEKADAR BUNLARIN NEKADARI ÜCRETLİ NE KADARI ÜCRETSİZ İZİN LÜTFEN BİLGİ VERİRMİSİNİZ

memursan 6 ay ücretisz 2 sene ücretli sonrasında bebeğin ayına göre süt iznin oluyor erken çıkabiliyorsun
eğer özel sektörsen hiç:)patrona bağlı direkt çıkışını verebilir tazminatla...

memursan 16 hafta ücretlli sonrasında ilk 6 ay 3 saat sonraki altı ay 1.5 saat süt iznin var ..eğer istersen 16 hafta ücretli doğum iznini müteakip 2 sene ücretsiz izin kullanabiliyorsun ..özelde yerine göre değişiyor bebek kırk günlükken başlayanlarda var işten çıkarılanda 6 ay ücretsiz izin kullananda

memursan 6 ay ücretisz 2 sene ücretli sonrasında bebeğin ayına göre süt iznin oluyor erken çıkabiliyorsun
eğer özel sektörsen hiç:)patrona bağlı direkt çıkışını verebilir tazminatla...
Tam tersi olmasın.

evet önceden bizde öyleydik ama şimdi 45 saat çok şükür haklarımı tamı tamına bileyim söke söke almasını bilirim ben :)

evet önceden bizde öyleydik ama şimdi 45 saat çok şükür haklarımı tamı tamına bileyim söke söke almasını bilirim ben :)
çıkışın olmasında:))işverenin insaıfına kamış mesela sigortyı asgari ücretden yatırıyolar ben öyle çalışmıyorum ama çooom öyle olan

aynen benimde öyle eşiminde öyle başa gelen çekilir napalım özel sektörün kötü yanları işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…