calisamiyorum..planli calisan ve basaranlar taktik lütfen!!

evet haklısın bulancak benimde 8 dersim var bu yıl. artık bitirip son zamanlardada tekrar edicem inşallah geçeriz kızlar hepimiz

benım 13 14 dersim var allahtan dın kültürü 6 tane o kolay bılıyorum dıl an.3 konu bebek yapar bı sosyolojı felsefe kaldı bıde tarıh kaldı caısmam gerek ama sorun tek o ötekıler kesın yaparım dıye ümıt verıyorum kendıme ama kıtaba bakınca ne anlıyorum ne bısı gözlerım kararıyo.yazılar karısıyo.anlayamıyrum bırde hep tarıhler savslar nasıl yapayım.ha bıde ınkılap var 4 dersı heralde tek calsıırım sınava kadar

aynen bu formülü izle anlayarak oku bende böyle çalışıyorum öneririm cnm

ben de aöf büro yönetimi ve yönetici asistanlığı okuyorum 1.sınıftayım.ben de anadolu üni.resmi sitesinden ders videolarını izliyorum sonra kaynak kitaplarım var ordan da göz gezdiriyorum snra soru çözüyorum yine kaynak kitaplardan.son 1 ayda da aöf bürosunun verdiği gerçek ders kitaplarındaki soruları çözcem.zaten yıllardır aynı konu ve sorular varmış ki bnm netten izlediğim videolar heralde bi 10 sene öncesinin çünkü hukuk hocası bi dersinde "geçenlerde idamı kaldırdılar" diyo bu arada öğrenci kartları da çıkmış bağlı olduğunuz bürolardan alın.ders videolarından çalışabilirsin yani hem 15-20 dakikalık videolar olduğu için sıkıcı da değil.

senin simdi üni galiba.oy üzden video bulabilirsin ben mesela tarih videolarini arastryrm ama güzel anlatilmiyo.vitamin lise var orda var anlatimli video ama kayit olmak lazim parayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…