- Konu Sahibi gwencooper
-
devamlı bir işte çalışacak olmak mı korkutuyor ki acaba canım:44:
Selam canım;
Bende o çalışma saatlerinden dolayı çalışmaktan soğudum diyebilirim.Sana katılıyorum..
Bekarken sorun olmuyordu gayet güzel kurumsal şirketlerde çalıştım.Ama evlendikten sonra sadece 2 sene çalışabildim.O da şirket iflasın eşiğine geldi..
Neredeyse 1 yıla yakındır işsizim.Kaç yere iş görüşmesine gittim hem çok uzak,hem 8-7 hem haftasonu yok.Eee ben h.sonu eşimle pazar günümü geçirmek istiyorum ama!!
Evliyken iş saatleri o kadar önemli ki akşam eve geleceksin,yemeğinle,kocanla,evinle,temizliğinle,ütünle,misafir gelecekse hoop ona hazırlan,kendine vakit ayır ayırabilirsen...
Türkiye şartlarında çalışmak gerçekten çok zor,Allahtan şimdi hamileyim ve kpss çalışıyorum oldu oldu olmadı çocuğuma bakıcam valla...
Kotu tecrubeler piskolojini olumsuz bir sekilde etkilemis olabilir.
Oncelikle bunlardan siyrilman gerekir.
birde sabah 8 den aksam 9 a kadar sadece iskoliksen calismaya dayanabilirsin.
Boyle bir yere ise girersen burn out gecirme ihtimalin cok yuksek canim..
BURN OUT SENDROMU NEDİR? - Haber - www.XprodoksiT.com
^ Onlar isten vazgecmen icinde demis olabilirler.
madem sartlar cok kotu niye hala ordalar?
Yeni bir elemen kiymetlerini azaltir, korkmusta olabilirlerde.
8 den aksam 9 a kadar calismak belki haftada bir en fazla iki neyse derim.
Ama yok ya Hollanada bir is yeri boyle birseyi kesinlikle yasaklar.
Hatta 3 gece vardiyesinden sonra 1 gun tatil, dinlenmeleri icin.
Kızlarr..çalışmak evde oturmaktan daha güzel inanın.Ben 3senedir özel bi şirkette çalışıyodum 8saat ne güzel dimi ama gel görki o 8saat boyunca hep ayakta, konuşup,telefona bakıp,evrak takip edip,günde enaz 500 kişiyle muhattap oluyodum.Şimdi 2 aydır evdeyimki ben evciyimdir hiç sıkılmadan haftalarca durabilirim.Ama kendi paranı kazanmak gibisi,muaynane tarzı işler uygun aslında size hem yorucu olmuyo saatleri çok olmuyo,genelde pazarları kapalı oluyo..
aynen ya insan bu makinenemi bu ne bicim is saatleri ben olsam bende istemezdim, avusturyada 5 gun gece olursa 3 gun tatil haftasonuna deng gelirsse iki kat fiyatina , bayramlarda , hm , oazamn uni. yazilin okuyun daha iyi meslek olursa sanirim secme sansiniz olur yada sevdiginiz size zevk veren bi hobby i ise dondurebilirsiniz belki , dikis vs , bu bence burn out degil yine bir danisin derim psikolog a
İş bulmak zor degil aslinda,şartlar uymayınca istemiyo insan.hastanelerde uygun aslında,servisleri var,yemekleri var.Çok bi beklenti içine girmiceksiniz,heryer aynı yani.3 kuruş paraya kaç sene çalışmışım diyorum şimdi kendime ama mecbur.Kendi ayaklarının üzerinde durmak istiyosan bi yerden başlamak lazım.Kendinize güvenin önce,motive edin arayın işleriçikın bu sendromdan.
Kızlarr..çalışmak evde oturmaktan daha güzel inanın.Ben 3senedir özel bi şirkette çalışıyodum 8saat ne güzel dimi ama gel görki o 8saat boyunca hep ayakta, konuşup,telefona bakıp,evrak takip edip,günde enaz 500 kişiyle muhattap oluyodum.Şimdi 2 aydır evdeyimki ben evciyimdir hiç sıkılmadan haftalarca durabilirim.Ama kendi paranı kazanmak gibisi,muaynane tarzı işler uygun aslında size hem yorucu olmuyo saatleri çok olmuyo,genelde pazarları kapalı oluyo..
Olmaz mı canım bende aynı dertten muzdaribim. 16 yaşımdan beri, öğrenciyken bile çalışımdır. Şuanda çalışmıyorum, iş arama sürecindeyim. Ama ilk çalıştıgımdan beri girdiğim hiç bir işte mutlu olamadım.
Yanlış anlamayın, tembellikten değil, asla sabah uyanama sıkıntım olmadı yada hiç geç kalmışlığım olmadı.
Veya uzun çalışma saatleri beni hiç yormadı. Benim tek derdim çook sıkılmaktı. Farklı alanlarda da çalışmayı denedim, denedim ki acaba çalıştıgım alanda mı sıkılıyorum. Ama yok işte.
bilmiyorum, sürekli dakikaları sayma, "off bitse de eve gitsem", "ah şimdi evde olmak vardı şöyle yaparım böyle yaparım" diyip diyip dakikaları sayıyordum. her gün böyle geçiyor ama yok sıkılıyorum hele bir çok fazla sosyal bir insan değilim, insanlarla çok fazla muhabbette edemiyorum. İş yerinde geçirdiğim her dakika cehennem azabı gibi geliyordu. Çözümünü bilen varsa söylesin çok duacı olurum :)
bende calıstım uzun calısma saatlerinde ama bir hafta surdu kısa sureli islerdi ozaman bile dedigin gibi sayardım dakikaları:)) ya bende fiziksel olarakda belirtiler cıkıyor karın agrım baslıyor bobreklerim sancılanmaya baslıyor ya o psikolojik durumu anlatamam hani ozgurlugum elimden alınmıs bir odaya kilitlemisler gibi hissediyorum :26:..bencede cozumu olsada bizde halletsek yahu
^ Onlar isten vazgecmen icinde demis olabilirler.
madem sartlar cok kotu niye hala ordalar?
Yeni bir elemen kiymetlerini azaltir, korkmusta olabilirlerde.
8 den aksam 9 a kadar calismak belki haftada bir en fazla iki neyse derim.
Ama yok ya Hollanada bir is yeri boyle birseyi kesinlikle yasaklar.
Hatta 3 gece vardiyesinden sonra 1 gun tatil, dinlenmeleri icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?