CALFIX Kullanan Arkadaşlar....Memnun musunuz?

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
156
Yer
Diğer

uzun zamandan bu yana televizyonda CALFIX deterjan tasarruf cihazının reklamlarına rastlıyorum....kullanan arkadaşlarım varsa ve deneyimlerini yazabilirlerse ben de almayı isterim..en azından reklamlarda denildiği gibiyse , deterjan ve kireç çözücüden bayağı bir tasarruf edilebilir....

fikirlerinizi ve deneyimlerinizin sonuçlarını bekliyorum arkadaşlar...cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum...

:1rolleyes::1rolleyes:

Çamaşır deterjanlarının kullanma talimatına göre, yıkamalarda kullanılacak deterjan miktarı şöyle belirtilmiştir:
Sert sularda, normal kirlilikte çamaşırların bir yıkama için kullanılacak deterjan miktarı, 2,25 su bardağıdır. Dolu 1 bardak deterjan 160 gr. dır. Bir yıkamada tüketilen deterjan miktarı 2,25 x 160=360 gr. Kireç önleyici kimyasallar için önerilen miktar: 3 çorba kaşığıdır. 3 çorba kaşığı kireç önleyici 50 gr. Yumuşatıcı kimyasallar için ise 1 kapak önerilmektedir. 1 kapak yumuşatıcı 40 gr.dır. Aynı yıkama CALFIX ile yapıldığında kullanılacak olan yalnızca deterjan miktarı 1 çay bardağı, yani 80gr. dır.

Kireç oluşumunu engelleyerek CALFIX bize şu faydaları sağlar.
• Deterjandan %80 tasarruf
• Yumuşatıcıdan %80-%100 tasarruf
• Kireç çözücüden %100 tasarruf
• Elektrikten %20-30 tasarruf

ben kullanyorum ayrıca satışınıda yapıyorum.Piyasa fiyatı 50 tl bendeki fiyatı 35 tl dir.Gerçekten tasarruf sağlıyorsunuz.Denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…