• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

caldion tutkunları

meltemgalli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
218
0
96
Çanakkale
şişesini (hakiki) 30 liraya aldığım bu parfümden vaz geçmem asalet olgunluk ilgi çeken ve esrarengiz kokulu bu parfün number one benim için çok parfüm kulllandım bellisima Jagler ama örenciler için be en iyisinin çikulata kavun kokulu dedorantlar olduğunu düşünüyorum-tatlicadiarzu-

ben ben işde ben caldioncu vazgeçemem asla beyaz şişesini
kullanıyorum gayette kalıcı pembeyi kullanmadım hiç denerim bu bitince:dance:

ben bu parfümün deodorantını kullanıyorum deodorantı pek kalıcı değil,parfümü nasıl acaba ne kadar kalıcı oluyo kokusu

hmm 4 saat aslında pek uzun değilmiş ama yinede fiyatına göre çok iyi..alıp bi deneyeyim o zaman..birde kıyafete sıkıncamı daha çok kalıcı oluyo yoksa tenimize sıkınca mı

hmm 4 saat aslında pek uzun değilmiş ama yinede fiyatına göre çok iyi..alıp bi deneyeyim o zaman..birde kıyafete sıkıncamı daha çok kalıcı oluyo yoksa tenimize sıkınca mı

canım kıyafetine sıktığın zaman yıkanana kadar o koku kalıyor 3 gün boyunca gerçekten ne itici bi keskin kokusu var zaten o tam yerinde ağır kokusu kıyafetti ilk sıktığın gün boyunca 3 gün kalıyor ama gün içerisinde en etkili sonucu almak istiyorsan eyer tenine sıkmanı şiddetle tavsiye ediyorum ...:jeyyar:

Ben de 20 şişe kullanmışımdır şimdiye dek,harika bir koku ama ben sıkıldım:)İnsan çok kullanınca değiştirme ihtiyacı duyuyor...

Ben de 20 şişe kullanmışımdır şimdiye dek,harika bir koku ama ben sıkıldım:)İnsan çok kullanınca değiştirme ihtiyacı duyuyor...

evt canım çok haklısın bende bi ara tropik kokulara meraq sardım hatta bi ara kazun kokuyodum ama dedimki benim kokum caldion :):):) bakalım seninki hangisi çıkacakkk

Bayanlar site adı vermek yasakmı??AVON ve birçok marka parfümün çok ucuz olduğunu gördüm.Hatta Avon un indirimdeki ürünlerinden bile daha az fiyata.ürünler taklit değil orjinal.
kozmetikcim diyeyim siz başa sona gelmesi gerekenleri koyun:)))

ben başka bir parfüm kullanıyorum fakat bitince pempe caldion almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti kokusu bilmiyorum bana kokusu kalıcı geldi ....kozmetik dükkanında sıkmıştım kokusu baya kalmıştı

ben pembesini kullandım da çok boğuk genzi tıkayan bi kokusu var öğrenciler için biraz ağır bence ......beyaz olan daha iyi sanırım

kızlar ben günün 15 saati o kokuların içindeyim yani fabrikasındayım bende caldionu hiçbişeye değişmem night yani pembesi çok şekerli geliyo bana da jaglerde çok baharatlı ve ağır yada fazla içinde olduğum için ama caldıon 10 numara gerçekten

üniversite yıllarımda uzun süre kullandığım ve eşimin benimle özdeşleştirdiği koku .. dün kipada promosyondaydı deodorant+duş jeli , nostalji yapmak için adık hemen : ))
bir de fuşya rengi gibi bir versiyonu daha çıkmış , o da başarılı bir koku ;)

Tansaş'da bu günlerde Caldion parfüm+deodorant+şık çantası 26 ytl hihoyyyt For You'da sadece parfümü 28 ytl deodorantı 5ytl lülülülülülü fikriniz olsun...........

caldion night kullanmaya başladım tropik kokularını çok severim ama bu parfüm tam olarak öyle değil ama avon island ı piyasadan kaldırdığından beridir ortada sürünüyorum...
emotion tropik kullandım çantamın içinde şişe aktığı için beni bezdirdi...
caldion night ı eşim çok beğendi şimdilik ilk şişem iyi gidiyor sayılır...teşekkür ederim...

Back