• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caldion city ve zen kullananlar?

mutsuzprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
263
1
96
Ankara
Bu iki parfümü markette denemiştim zeni hatırlamıyorum ama city hoşuma gitmişti meyveli tatlı bi kokusu vardı -okul için uygun diye düşünmüştüm- eğer aranızda kullananınız varsa kalıcılık ve ilk sıktıktan bi kaç saat sonra acı koku oluşup oluşmadığı hakkında düşünce ve deneyimlerinizi ihtiyacım var:71:

Ben caldion ve caldion jeans kullandım. İkisini de seviyorum canım. İstersen onları dene diğerleri hakkında bi bilgim yok :61:

caldion a bakmıştım ama ağır bi kokusu vardı geçen citye baktım oda ağırdı sanırım caldion zen daha hafif bi koku bana uygun geldi sizede çok teşekkür ederim öneriniz için ama pek kullanan yok heralde bu caldionu bu iyi bişey mi kötü mü anlamış değilim en azından herkeste olmayan bi koku :106:

caldion a bakmıştım ama ağır bi kokusu vardı geçen citye baktım oda ağırdı sanırım caldion zen daha hafif bi koku bana uygun geldi sizede çok teşekkür ederim öneriniz için ama pek kullanan yok heralde bu caldionu bu iyi bişey mi kötü mü anlamış değilim en azından herkeste olmayan bi koku :106:

:61: Önemli değil canım deodorantını al dene bence :34:

Back