Çocuk oyun grubu kur kız hande. Biraz samimi oldu ama içimden geldi. Çok güzel para var. Oturduğun yerden yaparsın. Hayatını da etkilemez.Yani şöyle, gelirim çok çok yüksek değil. Sonrası için ne olur bilemiyorum, bitti bu saatten sonra çalışmak yok asla demiyorum ama en azından bir süre böyle gidecek. Sigortalı olmak psikolojikmen güvende hissettiriyor beni. Hastane işlemleri vs.
Boşanma oldu kasım ayında. Aslında ufak bir yer de açasım var. Şöyle küçük bir işletme vs. Düşünüyorum henüz:)
Samimiyetine bayıldım amaa:) O alanda hiçbir bilgim yokÇocuk oyun grubu kur kız hande. Biraz samimi oldu ama içimden geldi. Çok güzel para var. Oturduğun yerden yaparsın. Hayatını da etkilemez.
Ayy ne güzel özetledin. Üstüne söz söylememe gerek yok. Kaşe mühür imzaYanlışlıkla o kadar geliştik ki artık kadınlara çalış baskısı yapılıyordünya değişir, evrilir ama kadına baskı her zaman sabittir.
Ben evden çalışıyorum ona rağmen insanlar ee sen ne zaman işe gireceksin diyorlar. Benim bir işim var diyorum böyle sabah çıkıp işe gitmeli normal iş diyorlar.. Aile evindeyken göze batmıyordu da evlendikten sonra evden çalışıyorum diye ev hanımı olduk gözlerinde. Yani insanları memnun edemezsin. Hangi opsiyon seni mutlu edecekse onu seçmelisin
Sıradan bir iş demek istemiştim..Evet, şu an bakmıyorum.
Ne güzel memursunuz. Memur olsam çalışırdım ben de.kişisel gelirim olsa, çalışmadan da çalışıyor gibi bir gelir elde edebilen biri olsam hayatta calismazdim. ben su an mecburiyetten çalışıyorum. paraya ihtiyacım olduğu için yani. ha bu çalışma sebebim elbette memur oluşumdan da kaynaklı amma velakin sigortam yatsaydı maaşım kadar bir gelirim olsaydı yemin olsun çalışmaz büyük bir zevkle istifa ederdim. ha siz çalışma kadinisinizdir saygı duyarımben ev kadınıyım bayılıyorum eve. yine de halime sukredeyim sağlıklıyım çalışıyorum diyeyim de rabbimin gücüne gitmesin
Insanların zor süreçlerden geçmesi ile arkadaşın sigortasını şirket üzerinden yatırması arasındaki bağlantıyı cozemedim. Bu millet yıllarca ise gitmeyip tikir tikir maaş alanlara bile bişey yapmadı bugüne kadar ya da mevcutta 3-5 şirkette müdür pozisyonlarını dolduran ultra donanımlı kişilere de.Buraya bunu yazmakla da iyi cesaret etmişsiniz. Sizi korkutmak istemem ama insanlar zaten ekonomik olarak zor bir süreç yaşıyor yıllardır. Bir de siz kendimi sigortali gösteriyorum yazmışsınız.. inşallah bir gün bir yerden patlamaz bu durum.
Ya bu disardan sigorta ödeme işi bana çok saçma geliyor. Zaten emeklilik yaşına kadar prim günü fazlasıyla doluyor. Ölmez de alırsak diye iki kuruş emeklilik maaşı için şimdiden birilerine para verip prim ödemek saçma geliyor. Onun yerine fon alırım, ilerde daha mantıklı bir yatırım olmuş olur. Bu prim ödeme işi yıllarca çalışmamış, emeklilik yaşı gelince günü dolsun diye yapılınca mantıklı bence. Sen bilirsin ama yine de.
Gelirlerin düzenliyse, kira gibi, bence bir süre çalışmayabilirsin. Boşanma olduysa, tazminat aldıysan, kendi kendini döndürecek ufak bir iş de kurabilirsin. Boşanma henüz olmadıysa o aşamada girisme tabi böyle bir yatırıma
Maalesef ben yatırımımı yurtdışında yapıyorum artık daha kolay geldiği için. Yatırım danışmanı yapiyor daha doğrusu. Ama turkiyedeyken bankacimla özel olarak yapıyordukSu temettu fonlarindan anliyor musun Kerkenes? Ya da anlayan varsa bana bir mesaj atabilir mi yahu? Birseyler danisacagim.
Ya teşekkür ederim. Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum, onun için çok uzatmadım ama cidden kaçak elektrik kullanıyorum sanki hahaahahInsanların zor süreçlerden geçmesi ile arkadaşın sigortasını şirket üzerinden yatırması arasındaki bağlantıyı cozemedim. Bu millet yıllarca ise gitmeyip tikir tikir maaş alanlara bile bişey yapmadı bugüne kadar ya da mevcutta 3-5 şirkette müdür pozisyonlarını dolduran ultra donanımlı kişilere de.
Sigortası şirket üzerinden yatiyormuş, isteğe bağlı sigortalı olsa bağkur üzerinden yatar. Sonuç olarak tek farkı emeklilik için gereken prim gün sayısı olur. Sanki devlete para vermeden emekli olmaya çalışıyor
Ya canım çok teşekkür ederimamaaannn gez arkadaşım paran da varmış. gezdiğin yerleri paylaş YouTube da ben de takip ederim seni. Hem gezer hem çalışırsın. Türkiye in her ilini gez vallahi imrendim sana suanda
evden çalışarak ev aldımYanlışlıkla o kadar geliştik ki artık kadınlara çalış baskısı yapılıyordünya değişir, evrilir ama kadına baskı her zaman sabittir.
Ben evden çalışıyorum ona rağmen insanlar ee sen ne zaman işe gireceksin diyorlar. Benim bir işim var diyorum böyle sabah çıkıp işe gitmeli normal iş diyorlar.. Aile evindeyken göze batmıyordu da evlendikten sonra evden çalışıyorum diye ev hanımı olduk gözlerinde. Yani insanları memnun edemezsin. Hangi opsiyon seni mutlu edecekse onu seçmelisin
Tırnak salonu kesinlikle iş yapar.Çünkü kolay bitmeyecek bir sektör bence kadınlar oldum olası tırnaklara önem veriyor hepsi olmasa da .Butik zaten her yerde varSamimiyetine bayıldım amaa:) O alanda hiçbir bilgim yokÇocuğum da yok. Benim aklımda ya tırnak salonu ya da şöyle ufak bir butik var aslında.
İşinizi böyle sevmeniz çok güzelGeçen gün eşimle hayal kuruyorduk, zengin olsak napariz diyeİşimi bırakır mıyım diye düşündüm. Hiç bırakmak gelmedi içimden Ne iş yaptığınla ve işini sevmene alakalı sanırım. Zor bir işse bırakmak istersin ama benimki rahat Bi iş. Bi de bana hep söyle geliyo çalışmayı bırakırsam yaşlanırım gibi Yani beni dinç ve genç tutuyo. Zihnimi de zinde tutuyo. Gez dolaş eğlen nereye kadar tatmin eder bilemiyorum. Beynim tembellesir galiba Hiç çekici gelmiyor.
Bu arada ev arabanız var mı ? eğer yoksa onları almak için çalışmanız iyi olabilir sadece kiradan gelen paraya da güvenmeyin derim Allah gstermesin deprem olur bir şey olur güvence gider yaniİşinizi böyle sevmeniz çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?