- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
- 683
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Var böyle tipler, çok görüşmeyin bence. Bende de vardı böyle bir tane, dalga geçmek için fırsat kollamaya başlamıştı. Sonra farkettim ki kıskançlığından yapıyor. Ben de aynı onun gibi davranmaya başladım; terfimi açtım ona haber verdim, ay canııım sen de bekliyordun di mi, inşallah olur ya birkaç seneye dedimYüksek lisansta tanıştığım yakın bir arkadaşım vardı. O zamanlar çok eğlenirdik gülerdik. Ben çok içe kapanık bir insanımdır o da tam tersine dışa dönük zıpır tiplerden. O zamanlar hiç birazdan anlatacağım gibi biri değildi. Sonra farklı bir şehirde evlendi yollarımız ayrıldı ama ara sıra telefonda görüştük birkaç kerede yaz aylarında buluştuk yine herşey iyiydi. Ama son bir iki yılda arkadaşımda çok büyük değişiklikler görmeye başladım. Çevresine karşı duyarsız düşüncesiz ve alaycı şekilde konuşmaya başladı. Sonra fiziksel olarak çaktırmadan beni yermeye başladı. Saçlarımı uzatıyordum "ben de uzatmak istiyorum ama boyum uzun belime gelmesi için yıllar lazım sen kısasın ya iki cm uzasa belinde ne şanslısın özeniyorum " dedi şok oldum. Başka bir gün bir yere kahve içmeye gittik "ayy pis sapık adamlar nasıl da kestiler beni gördün mü etek giydim diye. Rahat rahat giyemiyorum ya ama sen çok şanslısın bacakların dikkat çekmiyor rahat rahat giyiyosum ben hep pantolana talim off" dedi. Orda ne diycem ki bacak yarışına mı gircem yoo bana da bakıyolar mı diycem ne desem saçma oluyor dondum kaldım.Bir yere oturduğumuzda bir şey lazım olsa kalkıp almıypr benden istiyor mesela şu masada ketçap var onu getirir misin gibi . Kendi istediği şey için beni kaldırıyor. Çok sıkıldım bu hareketlerinden ama bilerek mi yapıyo bilmeden mi Anlamadım ne yapmam lazım konuşmalıyım?
So paragrafa takıldım diyemediniz mi sizi bir yerlere kaldırıp bir sey aldirikenYüksek lisansta tanıştığım yakın bir arkadaşım vardı. O zamanlar çok eğlenirdik gülerdik. Ben çok içe kapanık bir insanımdır o da tam tersine dışa dönük zıpır tiplerden. O zamanlar hiç birazdan anlatacağım gibi biri değildi. Sonra farklı bir şehirde evlendi yollarımız ayrıldı ama ara sıra telefonda görüştük birkaç kerede yaz aylarında buluştuk yine herşey iyiydi. Ama son bir iki yılda arkadaşımda çok büyük değişiklikler görmeye başladım. Çevresine karşı duyarsız düşüncesiz ve alaycı şekilde konuşmaya başladı. Sonra fiziksel olarak çaktırmadan beni yermeye başladı. Saçlarımı uzatıyordum "ben de uzatmak istiyorum ama boyum uzun belime gelmesi için yıllar lazım sen kısasın ya iki cm uzasa belinde ne şanslısın özeniyorum " dedi şok oldum. Başka bir gün bir yere kahve içmeye gittik "ayy pis sapık adamlar nasıl da kestiler beni gördün mü etek giydim diye. Rahat rahat giyemiyorum ya ama sen çok şanslısın bacakların dikkat çekmiyor rahat rahat giyiyosum ben hep pantolana talim off" dedi. Orda ne diycem ki bacak yarışına mı gircem yoo bana da bakıyolar mı diycem ne desem saçma oluyor dondum kaldım.Bir yere oturduğumuzda bir şey lazım olsa kalkıp almıypr benden istiyor mesela şu masada ketçap var onu getirir misin gibi . Kendi istediği şey için beni kaldırıyor. Çok sıkıldım bu hareketlerinden ama bilerek mi yapıyo bilmeden mi Anlamadım ne yapmam lazım konuşmalıyım?
Bilerek yapıyor evet. Üstelik çaktırması mı kalmış bu işin. Dümdüz yağdırmış size içindekileri.Yüksek lisansta tanıştığım yakın bir arkadaşım vardı. O zamanlar çok eğlenirdik gülerdik. Ben çok içe kapanık bir insanımdır o da tam tersine dışa dönük zıpır tiplerden. O zamanlar hiç birazdan anlatacağım gibi biri değildi. Sonra farklı bir şehirde evlendi yollarımız ayrıldı ama ara sıra telefonda görüştük birkaç kerede yaz aylarında buluştuk yine herşey iyiydi. Ama son bir iki yılda arkadaşımda çok büyük değişiklikler görmeye başladım. Çevresine karşı duyarsız düşüncesiz ve alaycı şekilde konuşmaya başladı. Sonra fiziksel olarak çaktırmadan beni yermeye başladı. Saçlarımı uzatıyordum "ben de uzatmak istiyorum ama boyum uzun belime gelmesi için yıllar lazım sen kısasın ya iki cm uzasa belinde ne şanslısın özeniyorum " dedi şok oldum. Başka bir gün bir yere kahve içmeye gittik "ayy pis sapık adamlar nasıl da kestiler beni gördün mü etek giydim diye. Rahat rahat giyemiyorum ya ama sen çok şanslısın bacakların dikkat çekmiyor rahat rahat giyiyosum ben hep pantolana talim off" dedi. Orda ne diycem ki bacak yarışına mı gircem yoo bana da bakıyolar mı diycem ne desem saçma oluyor dondum kaldım.Bir yere oturduğumuzda bir şey lazım olsa kalkıp almıypr benden istiyor mesela şu masada ketçap var onu getirir misin gibi . Kendi istediği şey için beni kaldırıyor. Çok sıkıldım bu hareketlerinden ama bilerek mi yapıyo bilmeden mi Anlamadım ne yapmam lazım konuşmalıyım?
Siz hatir gönül sayıyorsunuz ama anlaşılan onun umrunda degil. Ben daha önce boyle bi arkadaşımı sildim şimdi tek pişmanlığım daha önce silmemek oldu.Arada yılların hatırı var kesemedim ilişkiyi. Bir de o an laf söylesem ay buna mı alındın ben seni övdüm bi şey demedim ki ay bi daha demem tamam hahah tarzı takılıyor
aradaki yılların hatırı onun için de geçerli.Arada yılların hatırı var kesemedim ilişkiyi. Bir de o an laf söylesem ay buna mı alındın ben seni övdüm bi şey demedim ki ay bi daha demem tamam hahah tarzı takılıyor
Sürekli boy ile ilgili bir konu açılıyor. Boy kompleksim yok ama sıktı yani bi insan uzun boylu diye neden kendini üstün zamneder acabaBöyle arkadaşım olsa asla görüşmem cahilliğiyle beni de rezil etmesin orda burda diye. Hiç sevmem herkes bana bakıyor muhabbetlerini. Tamam ülkede sapık bol da niye herkes sana baksın o mekanda? Bir de boyu uzun olan kadınlarda garip bir şekilde hep bunu vurgulama ihtiyacı oluyor. Yurt dışında hiç rastlamadım bu duruma bizim ülkenin insanına has bir şey sanırım. Boyu uzunu güzel sanmak, boyu uzun olunca herkesin ona baktığını zannetmek vs. Eskiden sarışınlık da böyleydi ama o azalarak bitti çok şükür. Kısacası görüşme konu sahibi. Onu saçıyla, bacaklarıyla ve yalnızlığıyla baş başa bırak.
Ben de mesajlarına dönmüyorm dünden beriAyy bende de vardı buna benzer bi arkadaş. Başta anlaşmaya çalıştım ama yürümedi.
İnadına heryerden de bana ulaşmaya çalışırdı. Ne telefonlarını açtım, ne de sosyal medyalarda mesajlarına cevap yazdım.En son sildim her yerden.
Ya kardeşim istemiyorum seni hayatımda, daha nasıl belli edebilirimZorla mı hayatıma girceksin Sanırım kurtuldum bayağıdır sesi soluğu çıkmıyo
Bence gorusme boyle arkadss mi olur faydasindan cok zarari var sanaYüksek lisansta tanıştığım yakın bir arkadaşım vardı. O zamanlar çok eğlenirdik gülerdik. Ben çok içe kapanık bir insanımdır o da tam tersine dışa dönük zıpır tiplerden. O zamanlar hiç birazdan anlatacağım gibi biri değildi. Sonra farklı bir şehirde evlendi yollarımız ayrıldı ama ara sıra telefonda görüştük birkaç kerede yaz aylarında buluştuk yine herşey iyiydi. Ama son bir iki yılda arkadaşımda çok büyük değişiklikler görmeye başladım. Çevresine karşı duyarsız düşüncesiz ve alaycı şekilde konuşmaya başladı. Sonra fiziksel olarak çaktırmadan beni yermeye başladı. Saçlarımı uzatıyordum "ben de uzatmak istiyorum ama boyum uzun belime gelmesi için yıllar lazım sen kısasın ya iki cm uzasa belinde ne şanslısın özeniyorum " dedi şok oldum. Başka bir gün bir yere kahve içmeye gittik "ayy pis sapık adamlar nasıl da kestiler beni gördün mü etek giydim diye. Rahat rahat giyemiyorum ya ama sen çok şanslısın bacakların dikkat çekmiyor rahat rahat giyiyosum ben hep pantolana talim off" dedi. Orda ne diycem ki bacak yarışına mı gircem yoo bana da bakıyolar mı diycem ne desem saçma oluyor dondum kaldım.Bir yere oturduğumuzda bir şey lazım olsa kalkıp almıypr benden istiyor mesela şu masada ketçap var onu getirir misin gibi . Kendi istediği şey için beni kaldırıyor. Çok sıkıldım bu hareketlerinden ama bilerek mi yapıyo bilmeden mi Anlamadım ne yapmam lazım konuşmalıyım?
en sevmedigim insan tipi. ben boyle yapamam. yapanlar da benden uzakta olsun.Yüksek lisansta tanıştığım yakın bir arkadaşım vardı. O zamanlar çok eğlenirdik gülerdik. Ben çok içe kapanık bir insanımdır o da tam tersine dışa dönük zıpır tiplerden. O zamanlar hiç birazdan anlatacağım gibi biri değildi. Sonra farklı bir şehirde evlendi yollarımız ayrıldı ama ara sıra telefonda görüştük birkaç kerede yaz aylarında buluştuk yine herşey iyiydi. Ama son bir iki yılda arkadaşımda çok büyük değişiklikler görmeye başladım. Çevresine karşı duyarsız düşüncesiz ve alaycı şekilde konuşmaya başladı. Sonra fiziksel olarak çaktırmadan beni yermeye başladı. Saçlarımı uzatıyordum "ben de uzatmak istiyorum ama boyum uzun belime gelmesi için yıllar lazım sen kısasın ya iki cm uzasa belinde ne şanslısın özeniyorum " dedi şok oldum. Başka bir gün bir yere kahve içmeye gittik "ayy pis sapık adamlar nasıl da kestiler beni gördün mü etek giydim diye. Rahat rahat giyemiyorum ya ama sen çok şanslısın bacakların dikkat çekmiyor rahat rahat giyiyosum ben hep pantolana talim off" dedi. Orda ne diycem ki bacak yarışına mı gircem yoo bana da bakıyolar mı diycem ne desem saçma oluyor dondum kaldım.Bir yere oturduğumuzda bir şey lazım olsa kalkıp almıypr benden istiyor mesela şu masada ketçap var onu getirir misin gibi . Kendi istediği şey için beni kaldırıyor. Çok sıkıldım bu hareketlerinden ama bilerek mi yapıyo bilmeden mi Anlamadım ne yapmam lazım konuşmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?