Çaktırmadan laf sokan arkadaş

Var böyle tipler, çok görüşmeyin bence. Bende de vardı böyle bir tane, dalga geçmek için fırsat kollamaya başlamıştı. Sonra farkettim ki kıskançlığından yapıyor. Ben de aynı onun gibi davranmaya başladım; terfimi açtım ona haber verdim, ay canııım sen de bekliyordun di mi, inşallah olur ya birkaç seneye dedim Ev aldım, aradım, ya sen de kira ödüyorsun evlendiğinden beri, çok zor ama inşallah alırsınız ya, senin maaşın da pek düşük ama dedikten sonra bir daha aramadı beni

Böyle insanları daha da ezin, kendileri uzaklaşsın.

So paragrafa takıldım diyemediniz mi sizi bir yerlere kaldırıp bir sey aldiriken
Senin bacakların uzun ya hemen alir gelirsin hadi beni yorma canim diye

Az yesin de kendine bir çırak tutsun.

Bence eşiyle ciddi problemleri var eşi yüzünden komplekse girmiş bence belki de eşi aşağılıyor beğenmiyor oda başkaları üzerinden beğenilme ihtiyacını tatmin ediyor gibi geldi bana

Iltifat eder gibi yerin dibine sokan cinslerden.
Kendi kendini övüyor devamlı.
Sizin yerinizde olsam görüşmeyi keserim.
Ya alınmam takmam ya da bir daha konuşmam.

Bilerek yapıyor evet. Üstelik çaktırması mı kalmış bu işin. Dümdüz yağdırmış size içindekileri.

Arada yılların hatırı var kesemedim ilişkiyi. Bir de o an laf söylesem ay buna mı alındın ben seni övdüm bi şey demedim ki ay bi daha demem tamam hahah tarzı takılıyor
Siz hatir gönül sayıyorsunuz ama anlaşılan onun umrunda degil. Ben daha önce boyle bi arkadaşımı sildim şimdi tek pişmanlığım daha önce silmemek oldu.

Ya bilinç dışında bir özdeğer problemi yaşıyor ve onu bastırmaya çalışıyor ya da birileri onu çok fena güzel olduğuna ikna etmiş
Çok da çekilesi bir tip değilmiş neden maruz kalıyorsun ki onun kendine hadsiz özgüven pompalama girişimlerine. Kendisini çıkarmak için başkasını ezen kıran insanlardan haz etmem. Mesafe koymanı tavsiye ederim. Yoksa bu üstünlük kompleksi görünümlü aşağılık kompleksini daha çok görürsün.

İşginç gelecek belki size ama yaptıklarının farkında değil gibime geliyor o kadar neşeli ve sevecenki bana karşı şaşırıyorum bazen acaba gerçekten patavatsız bi insan mı sadece diye

Ama ilişkimi kesme kararı aldım kesinlikle çünkü ruhen yorgun hissediyorum onunla konuştuktan sonra

Böyle arkadaşım olsa asla görüşmem cahilliğiyle beni de rezil etmesin orda burda diye. Hiç sevmem herkes bana bakıyor muhabbetlerini. Tamam ülkede sapık bol da niye herkes sana baksın o mekanda? Bir de boyu uzun olan kadınlarda garip bir şekilde hep bunu vurgulama ihtiyacı oluyor. Yurt dışında hiç rastlamadım bu duruma bizim ülkenin insanına has bir şey sanırım. Boyu uzunu güzel sanmak, boyu uzun olunca herkesin ona baktığını zannetmek vs. Eskiden sarışınlık da böyleydi ama o azalarak bitti çok şükür. Kısacası görüşme konu sahibi. Onu saçıyla, bacaklarıyla ve yalnızlığıyla baş başa bırak.

bu ne ya, bu arkadaş değil başka bir şey.
konuşmaya bile değmez, görüşmeyin artık boşverin.
insanlar değişiyor, o da değişmiş belli ki.

Arada yılların hatırı var kesemedim ilişkiyi. Bir de o an laf söylesem ay buna mı alındın ben seni övdüm bi şey demedim ki ay bi daha demem tamam hahah tarzı takılıyor
aradaki yılların hatırı onun için de geçerli.
size söylediği bu saçma sapan cümlelere çok mu ihtiyaç duyuyorsunuz.
darıldım alındım diye açıklamaya bile gerek yok. kazık kadar kadın, neyin ne olduğunu bilmiyor mu.

Sürekli boy ile ilgili bir konu açılıyor. Boy kompleksim yok ama sıktı yani bi insan uzun boylu diye neden kendini üstün zamneder acaba

Ayy bende de vardı buna benzer bi arkadaş. Başta anlaşmaya çalıştım ama yürümedi.
İnadına heryerden de bana ulaşmaya çalışırdı. Ne telefonlarını açtım, ne de sosyal medyalarda mesajlarına cevap yazdım.En son sildim her yerden.
Ya kardeşim istemiyorum seni hayatımda, daha nasıl belli edebilirim Zorla mı hayatıma girceksin Sanırım kurtuldum bayağıdır sesi soluğu çıkmıyo

Ben de mesajlarına dönmüyorm dünden beri

Bence gorusme boyle arkadss mi olur faydasindan cok zarari var sana

Ayni onun sana davrandigi gibi davran bence. Acımasızca ama en etkilisi bu. Cok yakin, canim dedigim arkadaşım da bana bir sure bu şekilde davranışlarda bulunmuştu. Aynı şekilde hatta bazen daha da acimasizca laflar söyledim, iyi de oldu.
Biri yazmış ya bir şeyin yokluğu ya da çokluğu diye, katılıyorum. Özellikle yokluktan bunu yapan cok oluyor.
Sana karşı gizli bir kiskancligi da olabilir.
Ben o arkadaşıma ayni şekilde davrandıkça bana bir gun sey demisti; barbeku bazen çok oyle laflar ediyorsun ki acaba dost musun dusman mi dusunuyorum, demisti.
Su an görüşmüyoruz, en son söylediğim bir lafa alındı hahaha.
Yap bunu, ben yaptıkça keyif almıştım, zamaninda laflarıyla cok üzmüştü beni o yuzden yaparken keyif aldım.
Beni kotu bir insan haline getirmiştir, ama sadece ona karşı kotu. Böylelerine acıma ya vallahi acıma, yapıştır lafi.

en sevmedigim insan tipi. ben boyle yapamam. yapanlar da benden uzakta olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…