- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.641
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Evet sen harikasın mukemmelsin. Herkes seni kesiyor. Ayyy çok zor dimi canm. De geç. Çok ta görüşme bence. Kompleks yapmış. Toplumda övülen kız olma hastalığına yakalanmış. Allah şifa versinYüksek lisansta tanıştığım yakın bir arkadaşım vardı. O zamanlar çok eğlenirdik gülerdik. Ben çok içe kapanık bir insanımdır o da tam tersine dışa dönük zıpır tiplerden. O zamanlar hiç birazdan anlatacağım gibi biri değildi. Sonra farklı bir şehirde evlendi yollarımız ayrıldı ama ara sıra telefonda görüştük birkaç kerede yaz aylarında buluştuk yine herşey iyiydi. Ama son bir iki yılda arkadaşımda çok büyük değişiklikler görmeye başladım. Çevresine karşı duyarsız düşüncesiz ve alaycı şekilde konuşmaya başladı. Sonra fiziksel olarak çaktırmadan beni yermeye başladı. Saçlarımı uzatıyordum "ben de uzatmak istiyorum ama boyum uzun belime gelmesi için yıllar lazım sen kısasın ya iki cm uzasa belinde ne şanslısın özeniyorum " dedi şok oldum. Başka bir gün bir yere kahve içmeye gittik "ayy pis sapık adamlar nasıl da kestiler beni gördün mü etek giydim diye. Rahat rahat giyemiyorum ya ama sen çok şanslısın bacakların dikkat çekmiyor rahat rahat giyiyosum ben hep pantolana talim off" dedi. Orda ne diycem ki bacak yarışına mı gircem yoo bana da bakıyolar mı diycem ne desem saçma oluyor dondum kaldım.Bir yere oturduğumuzda bir şey lazım olsa kalkıp almıypr benden istiyor mesela şu masada ketçap var onu getirir misin gibi . Kendi istediği şey için beni kaldırıyor. Çok sıkıldım bu hareketlerinden ama bilerek mi yapıyo bilmeden mi Anlamadım ne yapmam lazım konuşmalıyım?
Her hareket her söz bile isteye yapilir.Çok sıkıldım bu hareketlerinden ama bilerek mi yapıyo bilmeden mi Anlamadım ne yapmam lazım konuşmalıyım?
Kocası ile aralarındaki ilişkiden kaynaklı sanırsam. Ya evlenince birden statü atladı, ilgi manyağı yapıldı vs vs ya da berbat bi evliliği ve de hayatı var. Bir şeylerin çokluğu ya da yokluğu.Yüksek lisansta tanıştığım yakın bir arkadaşım vardı. O zamanlar çok eğlenirdik gülerdik. Ben çok içe kapanık bir insanımdır o da tam tersine dışa dönük zıpır tiplerden. O zamanlar hiç birazdan anlatacağım gibi biri değildi. Sonra farklı bir şehirde evlendi yollarımız ayrıldı ama ara sıra telefonda görüştük birkaç kerede yaz aylarında buluştuk yine herşey iyiydi. Ama son bir iki yılda arkadaşımda çok büyük değişiklikler görmeye başladım. Çevresine karşı duyarsız düşüncesiz ve alaycı şekilde konuşmaya başladı. Sonra fiziksel olarak çaktırmadan beni yermeye başladı. Saçlarımı uzatıyordum "ben de uzatmak istiyorum ama boyum uzun belime gelmesi için yıllar lazım sen kısasın ya iki cm uzasa belinde ne şanslısın özeniyorum " dedi şok oldum. Başka bir gün bir yere kahve içmeye gittik "ayy pis sapık adamlar nasıl da kestiler beni gördün mü etek giydim diye. Rahat rahat giyemiyorum ya ama sen çok şanslısın bacakların dikkat çekmiyor rahat rahat giyiyosum ben hep pantolana talim off" dedi. Orda ne diycem ki bacak yarışına mı gircem yoo bana da bakıyolar mı diycem ne desem saçma oluyor dondum kaldım.Bir yere oturduğumuzda bir şey lazım olsa kalkıp almıypr benden istiyor mesela şu masada ketçap var onu getirir misin gibi . Kendi istediği şey için beni kaldırıyor. Çok sıkıldım bu hareketlerinden ama bilerek mi yapıyo bilmeden mi Anlamadım ne yapmam lazım konuşmalıyım?
Yaninda silah tasiyorsa dikkatli ol,cekip vurmasin sonra seni :)Yüksek lisansta tanıştığım yakın bir arkadaşım vardı. O zamanlar çok eğlenirdik gülerdik. Ben çok içe kapanık bir insanımdır o da tam tersine dışa dönük zıpır tiplerden. O zamanlar hiç birazdan anlatacağım gibi biri değildi. Sonra farklı bir şehirde evlendi yollarımız ayrıldı ama ara sıra telefonda görüştük birkaç kerede yaz aylarında buluştuk yine herşey iyiydi. Ama son bir iki yılda arkadaşımda çok büyük değişiklikler görmeye başladım. Çevresine karşı duyarsız düşüncesiz ve alaycı şekilde konuşmaya başladı. Sonra fiziksel olarak çaktırmadan beni yermeye başladı. Saçlarımı uzatıyordum "ben de uzatmak istiyorum ama boyum uzun belime gelmesi için yıllar lazım sen kısasın ya iki cm uzasa belinde ne şanslısın özeniyorum " dedi şok oldum. Başka bir gün bir yere kahve içmeye gittik "ayy pis sapık adamlar nasıl da kestiler beni gördün mü etek giydim diye. Rahat rahat giyemiyorum ya ama sen çok şanslısın bacakların dikkat çekmiyor rahat rahat giyiyosum ben hep pantolana talim off" dedi. Orda ne diycem ki bacak yarışına mı gircem yoo bana da bakıyolar mı diycem ne desem saçma oluyor dondum kaldım.Bir yere oturduğumuzda bir şey lazım olsa kalkıp almıypr benden istiyor mesela şu masada ketçap var onu getirir misin gibi . Kendi istediği şey için beni kaldırıyor. Çok sıkıldım bu hareketlerinden ama bilerek mi yapıyo bilmeden mi Anlamadım ne yapmam lazım konuşmalıyım?
Sapık adamların seni kestiğini nasıl gördün. Demek ki sen de sürekli etrafa bakıyorsun. Evli barklısın diye bende ona laf sokar bir daha da görüşmezdim.Başka bir gün bir yere kahve içmeye gittik "ayy pis sapık adamlar nasıl da kestiler beni gördün mü etek giydim diye.
Ben olsam bağımı keserim. İnsan kendisini üzen, yaşam enerjisini alan kişilerden uzak durmalı. Hepimiz bu dünyayabir kere geliyoruz. Ama siz bunu istemiyorsanız, konuşmak istiyorsanız; bir daha laf söylediğinde "canım benim valla ben de olmasam kimle kıyaslayacaksın kendini, neyseki yanında ben varım olmasam ne yapardın" derim. Altta kalmayın. O söylediklerinden çekinmiyorsa siz de çekinmeyin.Yüksek lisansta tanıştığım yakın bir arkadaşım vardı. O zamanlar çok eğlenirdik gülerdik. Ben çok içe kapanık bir insanımdır o da tam tersine dışa dönük zıpır tiplerden. O zamanlar hiç birazdan anlatacağım gibi biri değildi. Sonra farklı bir şehirde evlendi yollarımız ayrıldı ama ara sıra telefonda görüştük birkaç kerede yaz aylarında buluştuk yine herşey iyiydi. Ama son bir iki yılda arkadaşımda çok büyük değişiklikler görmeye başladım. Çevresine karşı duyarsız düşüncesiz ve alaycı şekilde konuşmaya başladı. Sonra fiziksel olarak çaktırmadan beni yermeye başladı. Saçlarımı uzatıyordum "ben de uzatmak istiyorum ama boyum uzun belime gelmesi için yıllar lazım sen kısasın ya iki cm uzasa belinde ne şanslısın özeniyorum " dedi şok oldum. Başka bir gün bir yere kahve içmeye gittik "ayy pis sapık adamlar nasıl da kestiler beni gördün mü etek giydim diye. Rahat rahat giyemiyorum ya ama sen çok şanslısın bacakların dikkat çekmiyor rahat rahat giyiyosum ben hep pantolana talim off" dedi. Orda ne diycem ki bacak yarışına mı gircem yoo bana da bakıyolar mı diycem ne desem saçma oluyor dondum kaldım.Bir yere oturduğumuzda bir şey lazım olsa kalkıp almıypr benden istiyor mesela şu masada ketçap var onu getirir misin gibi . Kendi istediği şey için beni kaldırıyor. Çok sıkıldım bu hareketlerinden ama bilerek mi yapıyo bilmeden mi Anlamadım ne yapmam lazım konuşmalıyım?
Profilde 31 yaşında olduğunuz yazıyor. 31 yılın hatrına kendinize iyilik yapın ve bu arkadaştan sessiz sedasız tamamen uzaklaşın. Araya mesafe koymayın direkt bitirin iletişimi. Sessiz sedasız deme sebebim de belli ki bu kişiyle oturup mantıklı konuşulmaz, yine canınız sıkılır. Bu arkadaşın kendiyle alakalı sıkıntıları var, bunu da başkalarını kendince ezmeye çalışarak gidermeye çalışıyor. Ya da çevresindekiler ona bu şekilde davranıyor o da mutsuzluğunu başkalarına aynı şekilde davranarak gidermeye çalışıyor. Her iki durumda da arkadaş sıfatına layık biri değil.Arada yılların hatırı var kesemedim ilişkiyi. Bir de o an laf söylesem ay buna mı alındın ben seni övdüm bi şey demedim ki ay bi daha demem tamam hahah tarzı takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?