• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır suyu ve hayıt suyu icip hamile kalanlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HoneyBear

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
1.228
830
73
25
Merhaba arkadaşlar bu ay adetim bitince çakşır suyunu eşime iciricm kendimde hayıt suyu kullanıcam nasıl kullanılıyor faydasını gördünüz mü?

Merhaba arkadaşlar bu ay adetim bitince çakşır suyunu eşime iciricm kendimde hayıt suyu kullanıcam nasıl kullanılıyor faydasını gördünüz mü?
Ben eşime çakşır suyu içirmiştim hazır almıştım aktardan. 1/3 çay bardağı döküp üzerine su ekleyip içti. Bizde işe yaramıştı değerleri güzel yükseldi. Bende bal tarçın çörekotu yapmıştım. Hamile kaldım. Şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum bu sefer hayıt hapı deniyorum hem adetimi düzene de sokar diye. Faydasını gören çok var. Hayırlısı Allahtan

Ben eşime çakşır suyu içirmiştim hazır almıştım aktardan. 1/3 çay bardağı döküp üzerine su ekleyip içti. Bizde işe yaramıştı değerleri güzel yükseldi. Bende bal tarçın çörekotu yapmıştım. Hamile kaldım. Şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum bu sefer hayıt hapı deniyorum hem adetimi düzene de sokar diye. Faydasını gören çok var. Hayırlısı Allahtan
Çakşır suyunu bişeylerin İcine karıştırıp içse olur mu acaba

7 ay denedik olamamıştı. 7. Ay eşime çakşır suyu içirdim 20 gün kadar verilen ölçüde. Sonra bıraktırdım karaciğer hastası ve çakşır suyu fazla tüketimde karaciğer enzimlerine zarar verebiliyor. 8. Ay da hamile kaldım çok şükür.

Bende çakşır suyu kullandığımız 2.ay hamile kaldım
16 aydır hiç gebe kalamamıştım
Eşim ve ben çakşır suyuna başladık her sabah aç karnına
Ben yumurtlama görene kadar içtim eşimde 14 gün içip bıraktı
Ve o ay hamile olduğumu öğrendim

Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin

7 ay denedik olamamıştı. 7. Ay eşime çakşır suyu içirdim 20 gün kadar verilen ölçüde. Sonra bıraktırdım karaciğer hastası ve çakşır suyu fazla tüketimde karaciğer enzimlerine zarar verebiliyor. 8. Ay da hamile kaldım çok şükür.
Maşallah hayırlı.olsun . Çakşır karaciğere zarar mi veriyor anlamdım

Bende çakşır suyu kullandığımız 2.ay hamile kaldım
16 aydır hiç gebe kalamamıştım
Eşim ve ben çakşır suyuna başladık her sabah aç karnına
Ben yumurtlama görene kadar içtim eşimde 14 gün içip bıraktı
Ve o ay hamile olduğumu öğrendim

Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin
Maşallah hayırlı olsun insallah banada şifa olur adetle mi basladiniz

Ben de eşimle beraber çakşıra başladık bu ay. Daha önce hiçbir şey denemeden hamile kalmıştım ama maalesef düştü. Düşükten sonra hayıt otu ve testere dişlisi aslan pençesi kürü uyguladım ama hamile kalamadım bu ay da bunu deniyorum bakalım.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.Bir sorun varmiyfi hamile kalmaniza rngel umut olsun diye soruyorum.

Amin inşallah
Biz bi sene denedik bir senenin ardından doktora gittik
Vajinal muayene oldum gebeliğe engel bi durum gözükmediğini söylemişti doktor, hormon tahlillerim yapıldı referans değerlerine bakarak değerlendirdim onu burdada sormuştum hepsi normaldi,
Eşim de sperm testi vermişti
Biraz düşük çıktı sayısı
Bi doktora göstermiştik sonucumuzu
İyi diyemem kötü de diyemem belki aşılama olabilirsiniz demişti
İnfertilite bölümünden devam ediceksiniz artık demişti,
Araya korona girince tekrardan doktora gidemedik .
Bitkisel ve manevi çözümler aramaya başladık ve uyguladık çok şükür Rabbim nasip etti

Ben bu süreçte gerçekten çaba göstermenin çok önemli olduğunu gördüm
Önce ki aylarda manevi yada bitkisel başaldığım reçetleri hiç düzgün yapamıuordum ama son aylarda artık karar vermiştim
Adet olunca üzülmeyecektim ve elimden ne geliyosa sonuna kadar yapacaktım
Eşimle beraber hem manevi hemde bitkisel reçeteleri aksatmadan uyguladık Ramazan ayında yapmaya başlamıştık,
O ay olduğum regl son reglimdi.
Haziran ayında gebe olduğumu öğrendim
Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin
Dua etmekten ve çabalamaktan vazgeçmeyin 🌹🌹

Amin inşallah
Biz bi sene denedik bir senenin ardından doktora gittik
Vajinal muayene oldum gebeliğe engel bi durum gözükmediğini söylemişti doktor, hormon tahlillerim yapıldı referans değerlerine bakarak değerlendirdim onu burdada sormuştum hepsi normaldi,
Eşim de sperm testi vermişti
Biraz düşük çıktı sayısı
Bi doktora göstermiştik sonucumuzu
İyi diyemem kötü de diyemem belki aşılama olabilirsiniz demişti
İnfertilite bölümünden devam ediceksiniz artık demişti,
Araya korona girince tekrardan doktora gidemedik .
Bitkisel ve manevi çözümler aramaya başladık ve uyguladık çok şükür Rabbim nasip etti

Ben bu süreçte gerçekten çaba göstermenin çok önemli olduğunu gördüm
Önce ki aylarda manevi yada bitkisel başaldığım reçetleri hiç düzgün yapamıuordum ama son aylarda artık karar vermiştim
Adet olunca üzülmeyecektim ve elimden ne geliyosa sonuna kadar yapacaktım
Eşimle beraber hem manevi hemde bitkisel reçeteleri aksatmadan uyguladık Ramazan ayında yapmaya başlamıştık,
O ay olduğum regl son reglimdi.
Haziran ayında gebe olduğumu öğrendim
Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin
Dua etmekten ve çabalamaktan vazgeçmeyin 🌹🌹
Tesekkurler sagolun 😞

Back
X