- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Nasil vermeliyim eşime bi de ters bisey olur mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabahları aç karnına çay bardağının yarısına onu yarısına su biraz acı oluyor ama katlanmak zorundalarNasil vermeliyim eşime bi de ters bisey olur mu acaba
Gunde 1 defa mi size faydası oldu musabahları aç karnına çay bardağının yarısına onu yarısına su biraz acı oluyor ama katlanmak zorundalar
Spermleri guclendiritormusO ne işe yarıyor ?
canım ben eşime içiremedim 2 gün içti bıraktı keçiboynuzu özü yediriyorumGunde 1 defa mi size faydası oldu mu
Benimki icer ins o da biraz bu tarz şeyleri içemezcanım ben eşime içiremedim 2 gün içti bıraktı keçiboynuzu özü yediriyorum
ÇOCUK İSTİYORLAR AMA DEDİKLERİMİZE YAPMIYORLARBenimki icer ins o da biraz bu tarz şeyleri içemez
Tam dayakliklar :)ÇOCUK İSTİYORLAR AMA DEDİKLERİMİZE YAPMIYORLAR
duygu sömürüsüde yapıyorum ama yok adam ağlıyor çok acı diye :)))Tam dayakliklar :)
Ne değeri canim sperm ise bilmiyoruz cunku doktora gitmedik benim tup bebekte embriyolarim varda bi daha gitmek istemediğim için kürlere başvurmak istedim doktor caksir suyunu onayladı miMerhaba canim eşimde kullanıyor caksir suyu biz yanında keçiboynuzu kürüde kullanıyoruz sabah aksam yemeklerden yarim saat önce ben 1 su bardağının yarisina kadar çaksır yarısını kireçsiz su olarak içiriyorum yanında d vitamini ve b12 vitamide kullanıyoruz ve doktorunun verdiği vitaminide var . Bizde gelişme oldu çok şükürdeğerleriniz kaç?
Danışmanlık canim doktora yarin randevumuz var başka bir klinikte devam edeceğiz oradaki doktora sorarım ama sorun olacağını sanmıyorum çünkü gelişme oldu dediğim gibi bizdeNe değeri canim sperm ise bilmiyoruz cunku doktora gitmedik benim tup bebekte embriyolarim varda bi daha gitmek istemediğim için kürlere başvurmak istedim doktor caksir suyunu onayladı mi
Peki nasil tüketiyor esinizDanışmanlık canim doktora yarin randevumuz var başka bir klinikte devam edeceğiz oradaki doktora sorarım ama sorun olacağını sanmıyorum çünkü gelişme oldu dediğim gibi bizde
Gebe kaldiniz miEşim sabah öğle akşam aç karna 1/4 su bardağı çakşır su karışımı içmişti. Ben de sadece sabah aç karna içtim
Tesadüf mü bilmem ama denediğimiz ay hamile kaldımGebe kaldiniz mi
MasAllahTesadüf mü bilmem ama denediğimiz ay hamile kaldım
Peki aynı caksirimi içtiniz bir yerde bu caksir otunun dişisi erkeği oluyormuş diye okudumTesadüf mü bilmem ama denediğimiz ay hamile kaldım
Aynı canımPeki aynı caksirimi içtiniz bir yerde bu caksir otunun dişisi erkeği oluyormuş diye okudum