- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 103
- 27
- Konu Sahibi Gulpembe07
Hanımlar çakşır kökü suyu kullanıp hamile kalan var mı ? Gülbahar ölçü diye biri var onu gördüm kullanan da çok var hamile kalıp bu ay olmazsa denemek istiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BnHanımlar çakşır kökü suyu kullanıp hamile kalan var mı ? Gülbahar ölçü diye biri var onu gördüm kullanan da çok var hamile kalıp bu ay olmazsa denemek istiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var
İlk kullanımda mi hamile kaldınız bide nasıl kullandınız ? Kimisi değerleri ve karaciğere zarar veriyor diyor ondan ürktüm biraz
Sağol canım hangi marka kullandın ? Ben 1 sefer hamile kaldım dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı.. 3-4 aydır tekrar düşünüyoruz olmadı 1 kere ovulasyon testi kullandım yinede olmadı o yüzden bildiğimiz bir sorunumuz yokBen de kullandım eşimle beraber fakat hamile kalamadım. Bitkisel kürleri dikkatli yapmak lazım bir yeri yaparken bir yeri bozuyorlar. Ayrıca sorununuz nedir belli mi? Doktora gitmenizi tavsiye ederim size. Kendim de çok kür denedim hiçbir faydası olmadı. Macun da kullandım yine olmadı. En son polip ameliyatı oldum. Ve doktor kontrolünde yumurtalarımın çatlamadığını anladık. Çatlatma iğnesi kullandım bu ay bekliyorum. İnşaAllah en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza almanız nasip olur
Mecitefendi kullandık canım biz. Doktor kontrolünde devam etmek daha iyi sonuç verebilir kuzum. Tek tüp diye sakın canını sıkma bak burada bir sürü güzel örnek var tek tüple hamile kalan. Bize de nasip olur İnşaAllahSağol canım hangi marka kullandın ? Ben 1 sefer hamile kaldım dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı.. 3-4 aydır tekrar düşünüyoruz olmadı 1 kere ovulasyon testi kullandım yinede olmadı o yüzden bildiğimiz bir sorunumuz yok
İnşAllah canım haber etMecitefendi kullandık canım biz. Doktor kontrolünde devam etmek daha iyi sonuç verebilir kuzum. Tek tüp diye sakın canını sıkma bak burada bir sürü güzel örnek var tek tüple hamile kalan. Bize de nasip olur İnşaAllah
Tamam kuzum sen de haber ver mutlakaİnşAllah canım haber et
yani siz polikistik over misinizBen de kullandım eşimle beraber fakat hamile kalamadım. Bitkisel kürleri dikkatli yapmak lazım bir yeri yaparken bir yeri bozuyorlar. Ayrıca sorununuz nedir belli mi? Doktora gitmenizi tavsiye ederim size. Kendim de çok kür denedim hiçbir faydası olmadı. Macun da kullandım yine olmadı. En son polip ameliyatı oldum. Ve doktor kontrolünde yumurtalarımın çatlamadığını anladık. Çatlatma iğnesi kullandım bu ay bekliyorum. İnşaAllah en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza almanız nasip olur
Hayır adet döngüm 28 günde bir 7 gün sürer görünüşte pko yok. Doktor da döngümün güzel olduğunu söyledi. Fakat yumurtam çatlamamıştı 25 mm olduğu halde. Sebebini bilmiyorum. Geçen ay tekrar gittim bu kez çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatlar bunlar dedi.Şimdi bata 3 gün kaldı heyecanla bekliyorumyani siz polikistik over misiniz
ayyyy hadi canım inşallah o ay bu aydır kucağımız dolsun. ben de çocuk istiyorum eşim seneye yapalım daha yeni evlendik diyo evet doğum kontrol kullanıyorum diyip kullanmicamHayır adet döngüm 28 günde bir 7 gün sürer görünüşte pko yok. Doktor da döngümün güzel olduğunu söyledi. Fakat yumurtam çatlamamıştı 25 mm olduğu halde. Sebebini bilmiyorum. Geçen ay tekrar gittim bu kez çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatlar bunlar dedi.Şimdi bata 3 gün kaldı heyecanla bekliyorum
Âmin canım İnşaAllah. Allah gönlüne göre versin İnşaAllah kazayla oldu tüh dersin o zamanayyyy hadi canım inşallah o ay bu aydır kucağımız dolsun. ben de çocuk istiyorum eşim seneye yapalım daha yeni evlendik diyo evet doğum kontrol kullanıyorum diyip kullanmicam