Çakşır kökü suyu ile hamile kalan var mı?

Bu kürü bi kaç yerde gördüm ne zaman ve nasıl yapılması gerekiyor acaba bilgi verebilir misin
Adetin 2. Gunu basliyorsun 13 gun boyunca ben 10 gun yapabilmisdim bir yk bal 1 yk tarcin 1 yk corek otu ama ezilmis olmasi gerek karistiriyorsun tabi esinle beraber yapacagin icin ikiser kasik yap bir kasigini esine bir kasigini kendin ye 13 gun boyunca yumurtlama gunune kadar devam et yumurtlamayi gordugun anda kes zaten tam denk geliyor ben bu sekilde yapdm

Adetin 2. Gunu basliyorsun 13 gun boyunca ben 10 gun yapabilmisdim bir yk bal 1 yk tarcin 1 yk corek otu ama ezilmis olmasi gerek karistiriyorsun tabi esinle beraber yapacagin icin ikiser kasik yap bir kasigini esine bir kasigini kendin ye 13 gun boyunca yumurtlama gunune kadar devam et yumurtlamayi gordugun anda kes zaten tam denk geliyor ben bu sekilde yapdm

PCO var bende nerdeyse 16 ay oldu gebelik olmadı hormanlarimda sıkıntı yoktu PCO görünümü vardı bu ay da yumurtlama günlerini değerlendirdim uygulamaya göre bugün son gün bu ay da olmaz gibi hiç umudum kalmadı gelecek aya bunu deneyeceğim bakalım

Pco varsa tedavi gormelisin doktorun tedaviye baslamadimi benim hicbir sorunum olmadigi halde ve iki cocuk dogurmus olmama ragmen uc sene denedim olmadi tamam dedjm benim artik olmayacak hsg cekdirdim hsg den sonra bir gebeligim oldu ama o bos gebelikdi kurtaj oldum iki adet gordum bu kuru denemek istedim ve denedigim ay hamile kaldim bende ise yaradi bi dene istersen

Evlendigimizden beri korunmuyoruz ilk aylar düzensizlik oldu 6. Ayda gittigimzde pco görünümü olduğunu söyledi doktor hormonlarımda sıkıntı yoktu folik asit önerdi 3 ay kullandm gebelik olmadi 1 ya da 2 sene deneyin dedi kiloma dikkat etmemi söyledi gebeliğe engel bir durum olmadığını söyledi bende olur diye çok takmadım ama artık olacağına dair bir umudum kalmadi 2 sene dolunca bir yeniden gidicez hem maddi hem manevi olarak daha uygun olucak ama bu süreçte de doğal olarak beklicez belki olursa yani elimden geleni yapmaya calisicam yeniden folik asit Alicam galiba bir de ekstra doğal kürler denicem bedenimide çok yormadan dikkat ederek

Onu bilmiyorum ama ben bal tarcin corek otu kuru ile hamile kaldim yapip esimle beraber yedim suan 36 haftaligim
Aaaa maşallah kürün tarifini verebilirmişim kuzum kaç gün kullandın.saglıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah darısı bizlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…