Erdemde hangi doktora gitmistiniz ki ben de orada dogum yaptim.doktor secimi cok onemliSanirim kimsenin bilgisi yok
Erdem hastanesinde aralıkta doğum yapan biri olarak.kesinlikle önermiyorum umraniye devlet hastanesine gidin daha iyi.kesinlikle en ünlü doktoruna gittim.geceyarısı cagrdim üstüne para verip cantasını kolundan ındrip muayne bile etmedi.sadece nöbetçi doktor muayne etti.tersti bebek .ameliyata aldıklarında açılma çok olmuş bunları bi telaş sardı. Sağlam bebeğimi kaç gün yoğun bakimda tuttular artık nasıl zorladılarsa. Doktorların tavrı çok kötü. Hastane kasvetli odaları var inanın bunlar bile o kadar etkili ki. Keşke umraniye kadın doguma gitseydim yada zeynep Kamile. 3 aydır psikolojim bozuk. İspat da edemiyorum allaha havale ediyorum hakkım helal değil.
Sagolun. Ozele gidiyordum ama bu ay da olmaynca zeynep kamil arastrmaya gidiym diyormBütçeye göre tercihin artık. Birde mihrimah tip merkezi zeynep doktir giden arkadaşım çok memnun
SagolunAnladım allah yardımcınız olsun
Zeynep kamılde pınar kumru hanım çok iyi bir doktor tavsıye ederimSagolun. Ozele gidiyordum ama bu ay da olmaynca zeynep kamil arastrmaya gidiym diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?