• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çakmak erdem mi camlica erdem mi eren hastanesi mi?

kime_ne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
5
1
86
Arkadaslar merhaba ,ben hamileligim suresince bu uc hastaneden birine gidicem ,gerci hamileligimden once cakmak erdem hast.den cok memnun kalmamistim.Gebelikte ki ilk muaynemde de eren hast. Dr.Filiz hnm.a gittim.
Sizin onerileriniz nelerdir?Bu denkliklerde onerebileceginiz dr ,hastane mevcut mudur?
Simdiden tesekkurler :)

Erdem hastanesinde aralıkta doğum yapan biri olarak.kesinlikle önermiyorum umraniye devlet hastanesine gidin daha iyi.kesinlikle en ünlü doktoruna gittim.geceyarısı cagrdim üstüne para verip cantasını kolundan ındrip muayne bile etmedi.sadece nöbetçi doktor muayne etti.tersti bebek .ameliyata aldıklarında açılma çok olmuş bunları bi telaş sardı. Sağlam bebeğimi kaç gün yoğun bakimda tuttular artık nasıl zorladılarsa. Doktorların tavrı çok kötü. Hastane kasvetli odaları var inanın bunlar bile o kadar etkili ki. Keşke umraniye kadın doguma gitseydim yada zeynep Kamile. 3 aydır psikolojim bozuk. İspat da edemiyorum allaha havale ediyorum hakkım helal değil.

Erdem hastanesinde aralıkta doğum yapan biri olarak.kesinlikle önermiyorum umraniye devlet hastanesine gidin daha iyi.kesinlikle en ünlü doktoruna gittim.geceyarısı cagrdim üstüne para verip cantasını kolundan ındrip muayne bile etmedi.sadece nöbetçi doktor muayne etti.tersti bebek .ameliyata aldıklarında açılma çok olmuş bunları bi telaş sardı. Sağlam bebeğimi kaç gün yoğun bakimda tuttular artık nasıl zorladılarsa. Doktorların tavrı çok kötü. Hastane kasvetli odaları var inanın bunlar bile o kadar etkili ki. Keşke umraniye kadın doguma gitseydim yada zeynep Kamile. 3 aydır psikolojim bozuk. İspat da edemiyorum allaha havale ediyorum hakkım helal değil.

hangi hastanesine gittiniz ve doktorunuz kimdi .bende erdeme gidiyorum da M Merveciksin

Kizlar umraniye zeynep kamil de dr oneriniz var mi bna yardmci olun

Zeynep kamil de bilmiyorum doktir ismi. Ama central hospital figen temelli akın baya methuni duydum

Bütçeye göre tercihin artık. Birde mihrimah tip merkezi zeynep doktir giden arkadaşım çok memnun

Bende ocakta cakmak erdem hastanesinde sezeryan dogum yaptim doktorum kadriye sener di. Memnun kaldim canim hiçbi sıkıntı olmadi hemsileri de cok guler yuzlu iyilerdi arkadas gibi olmustuk 2 Gunde

Back