Merhaba arkadaşlar. Ben 4.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. İlk 3 ay kendi doktoruma devam ettim ama orda doğum olmadığı için doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye geçtim. Sevil Hanım'a gidiyorum. Şuan yada öncesinde aynı doktora giden arkadaşlar memnun kaldınız mı, kontrolleriniz ve doğumunuz nasıldı merak ediyorum. Bana tedaviyle hamile kaldığım için sezeryan dedi. :/
Ben gidiyorum canim cok memnunum ilgili sevecen bir hanim hic cekinmeden herseyi sorabiliyorsun oda guzelce acikliyor cok sevdim kendisini insallah ucuncu dogumum onunla olacak temmuz 1 gibi ilk cocugumuda erdemde dogurmustum oda sezeryandi hastanede cok guzel
Ben gidiyorum canim cok memnunum ilgili sevecen bir hanim hic cekinmeden herseyi sorabiliyorsun oda guzelce acikliyor cok sevdim kendisini insallah ucuncu dogumum onunla olacak temmuz 1 gibi ilk cocugumuda erdemde dogurmustum oda sezeryandi hastanede cok guzel
Ben 32 haftalık hamileyim ve en başından beri doktorum sevil hanimdi.Benimle birlikte hamile olan iki arkadaşımida ona yonlendirdim çünkü herşey yolunda giderken çok ilgiliydi.
Ama birgün bir sorun oldu ve en çok ihtiyacım olduğu an beni çaresizce ve ilgisizce kendinden uzaklaştırmaya çalıştığını net bi şekilde hissettim.7ayda ilk kez dün aradım kendisini ama her zaman arayabilirsiniz diyen doktorum yine beni bi şekilde başından savdi..ve ben son aylarında doğru doğuma odaklanacagima doktor arayışına girdim.Kendisini beni ve bebeğimi uzdugu için Allaha havale ediyorum..
Yasadiklarimi Sadece kısa bir özet gectim..