- Konu Sahibi Kerziban_34
Aşılama da oldu canm sorunu neydi peki ilk denemeden olduBenim arkadaşım da yasemin hanim da r3devi oldu bebisi kucaginda çok şükür bende onun için yasemin hanımı tercih ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılama da oldu canm sorunu neydi peki ilk denemeden olduBenim arkadaşım da yasemin hanim da r3devi oldu bebisi kucaginda çok şükür bende onun için yasemin hanımı tercih ettim
Arkadaşının ki ilk denemedemi oldu canm asilamaylaAşılama da oldu canm sorunu neydi peki ilk denemeden oldu
Yok o normal tedaviyle oldu aşılama yaptirmadiArkadaşının ki ilk denemedemi oldu canm asilamayla
Git bence 3 gün gittim bende ilk 3 4 gün en gec gel demişti bana bence 2. Günü git canım allahım yardimcin olsun inşallahKaçıncı gün tedaviye başladım canim ben yarinmi gitsem adetimin 2. Ginu
Yarın gidim ozman tüp niye dusunmedin.ben direk tupmu yapsam diom ay valla kafayı yerim sonunda ben.direk yaninami gdim yoksa miayane parasını mi yatrm napim bide alttanmi baktı adet gunuGit bence 3 gün gittim bende ilk 3 4 gün en gec gel demişti bana bence 2. Günü git canım allahım yardimcin olsun inşallah
Canım ben hic tedevi olmamış tim ilk deneme olarak ta aşılama önerdiler evet alt tan muayenesi yapıyorlar adet imin 3 günü gittim menegon verdi 1 kutu yarin aksam 9 da gel dedi bakalım neler olacak bu gün gittiğimde 16.50 MNM olmuş 1 yumurta dedi Rabbim en kısa zamanda bize de nasip ersinYarın gidim ozman tüp niye dusunmedin.ben direk tupmu yapsam diom ay valla kafayı yerim sonunda ben.direk yaninami gdim yoksa miayane parasını mi yatrm napim bide alttanmi baktı adet gunu
Evet canım clexan kullanıyorum günde 1 tane ayni zaman da hamile kalırsam da kullanmmam gerekiyor muş zaten ben siyamı Ersek te de tedavi olmuştumCanim dikkat et bak bu menagon klomen bunlar hep tramboz riski yapan şeyler hc kullanmamız gerekiyo aslında bizim
Bende kosuyolunda tedavi olmustum canm cleaxn yaninda comudain ictim gunde 2.5 tane inatla cozulmedi pihti.kan sulanmadi.zor gunlerdi.işte hamile kalsakta düşük riskimizde var bizim malesef rabbim hakkımızda hayrlisini versin.Evet canım clexan kullanıyorum günde 1 tane ayni zaman da hamile kalırsam da kullanmmam gerekiyor muş zaten ben siyamı Ersek te de tedavi olmuştum
Ben Diana 35 kullandım ondan oldu cnm pıhtıyı akciğere attı benim baya kotu oldum allahım yardımcımız olsunBende kosuyolunda tedavi olmustum canm cleaxn yaninda comudain ictim gunde 2.5 tane inatla cozulmedi pihti.kan sulanmadi.zor gunlerdi.işte hamile kalsakta düşük riskimizde var bizim malesef rabbim hakkımızda hayrlisini versin.
Bende de Yumurta olan tarafta bitane kist var 1.5 MNM ama sorun olmaz dedi yumurtlama da o tarafta oldu rahim duvarı na da 9 MNM dediler kalın mi acabaadetim tam sokulmediBüyük ihtimal gittiğinde catlatma iğnesi verecek ovitrella.iyi yapmissin direk aşılama yaparak ben başka bi hastanede bi ay klomenle yumurta takibi yaptrdim kist oldu.kist için doğum kontrol hapı kullaniliyo onuda icmem riskli diye ilaç vermediler 3 aydır kistin gitmesini bekledim en son 2cm di inş gitmiştir yasemin hanım en azından 1 cm olsa sorun olmaz aşılama için demisti
Canim ben bu gün akşam 9 gibi gidecem iğne nin sonunu şimdi yaptırdım başka yaptırma dedi çatlatma iğnesi yapacak sanırım 16.5 mnm di 2 iğne deha oldum bitti nöbetçi ymis yasemin hanim bu gün akşam gel dedi gidecem bakalım bu gün akşam yazarım yine biyerden başlamak gerekiyorCanim bugün gidecek misin sen ben yarın gdicem bakalm baslicam tedaviye inş.
Canim ben bu gün akşam 9 gibi gidecem iğne nin sonunu şimdi yaptırdım başka yaptırma dedi çatlatma iğnesi yapacak sanırım 16.5 mnm di 2 iğne deha oldum bitti nöbetçi ymis yasemin hanim bu gün akşam gel dedi gidecem bakalım bu gün akşam yazarım yine biyerden başlamak gerekiyor
Çok üzüldüm cumartesi de hastaneye gide bilirsin ben şimdi geldim 19 mnm olmuş yumurta 1 iğne daha ol dedi cumartesi sabah gel dedi iğne yapalım dedi pazartesi de asilama yi yapalım dedi bana 1 kutu menogon ve 1 kutu clexane verdi 1 kutu menegon 135 clexane da 100 lira amaa yazdırdım ben 15 lira verdim clexane 3 tane de hastaneden ayrı olarak menegon aldım 27 lira 1 tanesi dışarda tek satılıyor Muş öyle işte canım hayırlısı olsun artık inşallah sen nerde oturuyorsun özelden msj yaZ istersenCanm naptin çok sansizim yarın yasemin hanım izinliymis sen nöbetçi dediğinde dusunmeliydim yarın olmayacağını off