Çakmak Erdem Hastahanesi

Elifmeric

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
1
0
36
31
Merhabalar arkadaşlar aranızda çakmak Erdem Hastahanesinde Doğum yapan ya da yapacak olan var mı ?

Merhabalar arkadaşlar aranızda çakmak Erdem Hastahanesinde Doğum yapan ya da yapacak olan var mı ?
7 ay önce yaptım doktor iyi diye körü körüne bir hastaneye baglandım ve neler yaşadıgımı tabiki anlatıcam saat 11 de alacakları doguma bir saat önce aldılar ve ameliyat hanede sırt üstü yatarak kurbanlık koyun gibi bir saat bekledim diger dogumun bitmesini ve sıra bana geldi genel anestizi aldım uyandıgımda cok agrım var diye cıglık attıgımı hatırlıyorum.ilk gün her saat bası karnına ve rahmine bastırıp gidiyo hemsiriler agrı kesiler falan derken ogün öyle gecti.ertesi gün akşam Eve gectiktikten sonra kabusum başladı.anestizi hortumunu bogazımdan nasıl cıkardılarsa 4 gün boyunca cıglık ata ata aglayarak öksürdüm.karnıma nasıl batırdılarsa 20 günün sonunda desteksiz yataktan kalkabildim.bikini bölgesi mos mor oldu anlamadım bana neler yaptılar ilk dogumumda degildi ama ilkinde yaşamadığım ne varsa yaşadım gitmeyin yazık

Geçmiş olsun doktorunuz kimdi? İnanamadım resmen ama kimse o hastaneyi tavsiye etmiyor bizde elemiştik orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…