çakılıma yuva arıyoruz :(((

gulhdeinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
1.576
38
36
arkadaşlar 4 yaşında chincilla cinsi dişi bir kediciğim var.. ne kadar vermek istemesemde bazı sağlık problemlerimizden dolayı vermek zorundayım.. :KK59::KK59: Gebze de yaşıyorum.. Gebze ve çevresinde sahiplenmek isteyen olursa lütfen irtibata geçsinler benimle.. :KK59::KK59: resimlerini de en kısa zaamanda eklicem..

arkadaşlar 4 yaşında chincilla cinsi dişi bir kediciğim var.. ne kadar vermek istemesemde bazı sağlık problemlerimizden dolayı vermek zorundayım.. :KK59::KK59: Gebze de yaşıyorum.. Gebze ve çevresinde sahiplenmek isteyen olursa lütfen irtibata geçsinler benimle.. :KK59::KK59: resimlerini de en kısa zaamanda eklicem..

Merhabalar,
Biz sahipsiz köpeklere yuva bulmaya çalışıyoruz.
Sizden isteğimiz;
Köpeğin 1 kaç resmini eklemeniz.
Aşıları tam mı , bildiriniz.
Tuvalet eğitimi var mıdır?
Öteki köpeklerle sosyalleşmesi nasıldır?
Sağlık ( fiziksel & psikolojik) durumu nasıldır?
Buna uysal, çocuklarla uyumlu / uyumsuz, yabancılara alışık/değil herşeyi eklerseniz; ona göre hareket edebiliriz.
Gebze sözünü veremiyoruz ama Anadolu yakasında sahiplendirmeye çalışırız ki siz de takibini yapabilin.
Acil şifalar dileğiyle:)

Merhabalar,
Biz sahipsiz köpeklere yuva bulmaya çalışıyoruz.
Sizden isteğimiz;
Köpeğin 1 kaç resmini eklemeniz.
Aşıları tam mı , bildiriniz.
Tuvalet eğitimi var mıdır?
Öteki köpeklerle sosyalleşmesi nasıldır?
Sağlık ( fiziksel & psikolojik) durumu nasıldır?
Buna uysal, çocuklarla uyumlu / uyumsuz, yabancılara alışık/değil herşeyi eklerseniz; ona göre hareket edebiliriz.
Gebze sözünü veremiyoruz ama Anadolu yakasında sahiplendirmeye çalışırız ki siz de takibini yapabilin.
Acil şifalar dileğiyle:)

ama onun kediciği varmış :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

ama onun kediciği varmış :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Anladın sen beni artık. Oyle cok kopekle ugrasıyorum ki, artık doggy kelimesi benim için ismimi soylemek gibi oldu.

Neyse CADDY ilgili tum bilgileri yollar artık diye dusunuyorum.

Bu arada burayı okuyorsan acil 2 terrier e çok güvenilir bir aile arıyoruz ( 2 si bir sahiplendirilecek). Thelma & Lui nin hikayesini okursan sevinirim.

Sevgiler

X