Çakıcı'dan Binali Yıldırım'a tehdit: Kendine ve çocuklarına dikkat etsin

ACIBADEMSEKERI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
612
718
73
Cezaevinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir mektup yazan Alaattin Çakıcı, Binali Yıldırım'ı hedef aldı.

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazıp, kendisine ait Facebook hesabından yayınlattığı mektuplarına bir yenisini ekledi.

Çakıcı'nın son mektubundaki hedef bu kez yeni başbakan Binali Yıldırım'dı. Binali Yıldırım için,"Kendine ve çocuklarına dikkat etsin" diyen Çakıcı, Yıldırım'ın oğluna 'yanlış' yaptığını söyledi, yine Yıldırım'ın bu konuda MHP'li milletvekillerini araya sokarak, "Alaattin’le aramı bulun" ricasında bulunduğunu iddia etti.

"Bugüne kadar sözlerim yanlış anlaşılır diye hiç dile getirmediğim Binali Yıldırım hakkında bazı sözleri dile getiriyorum" diyen Çakıcı, "Sayın Binali Yıldırım'a bu millet sadece milletvekilliğini teslim etti. Fakat AKP'yi 258'den 316'ya çıkaran sayın Davutoğlu'na 5 yıl görev vererek teyit eden ülkemiz ve coğrafyamız bir ateş sürecinden geçerken tepeden bir baskıyla çocukları hırsız olan bir adama hükümeti nasıl teslim edebildin? AKP'de ondan kat kat onurlu milletvekilleri varken onlardan birini geçirmeniz gerekmez miydi?" diye sordu.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...dit__Kendine_ve_cocuklarina_dikkat_etsin.html

"Bazen politikacılar koltuk için dingili bozulmuş kağnı arabası gibi ses çıkarabilir"
Bu lafı başka biri söyleyebilir mi ?Doğruları söylemesi için Mafyaya bile duacı mı olacağız ?
Ahh vatanım seni ne hale getirdiler.

Kumarbaz babası Binali, hırsıııız babası Binali demiş adama resmen, ben şok...

O değil de bu adam Erdoğan'a kafa tutuyor resmen abi, asıl vahim olan bu, mafya ülkenin en zirvesindeki adama seçimi için kafa tutuyo, ne günlere kaldık. Bence Binali'yi gönderirken yerine kimi alayım diye Çakıcı'dan icazet alacaktır artık...

diğeri de kanla duş aldırmaktan bahsediyordu..

Mafya falan ama yazım yanlışı yok, bir de -de bağlacını kullansaydı keşke onu da kontrol etseydim. Ülkemizin böyle kaliteli mafyalara ihtiyacı var.

Harbiden o'da benim dikkatimi cekmisti. Adam mafya fakat el yazisi benimkinden daha güzel

Akp öncesi de işler pek yolunda değildi enflasyon vardı faili meçhul cinayetler vardı derin devlet vardı fakat enflasyon dışında hiçbir şey bu kadar kötü değildi mafya hiç korkmadan çıkıp bu ülkenin başbakanı tehdit ediyor
Sedat Peker milli kahraman ilan edilmiş durumda bazen inanmıyorum bu kadar da olmaz dedirten olaylar yaşanıyor ülkede
Bu böyle devam ederse birçok kişi ülkesini terk ederek

bu neyden kaynaklanıyr biliyor musun 1 sayfa öncesine git mafyayı öven hak verenleri göreceksin sırf Erdoğan ve Akp düşmanlığı yüzünden..

Izninizle dicem çüş . Bi mafya babasi cumhurbaskanina boyle bir mektup yaziyor icinde de basbakana boyle ifadeler yer alıyor.

bu neyden kaynaklanıyr biliyor musun 1 sayfa öncesine git mafyayı öven hak verenleri göreceksin sırf Erdoğan ve Akp düşmanlığı yüzünden..
rica ediyorum bunları bırakında gerçeğin çıplak yüzünü reddetmeyin bu kadar sedat peker rizede devlet protokolüyle karşılanmadı mı
akp nin yaptıklarını sizde bizim kadar biliyorsunuz tapaleri silah yüklü tırları ifade özgürlüğünün olmadığını biliyorsunuz bu gün akp sadece ekonomiden söz edebilir ekonomi dediğimiz şeyde bir aylık bir krize bakar
erdoğanın bu gün orda olmasında benimde payım var geziye kadar erdoğanın yanlışları olduğunu düşünüyordum fakat cesur ve zeki olduğunu düşündüğüm için oy verebilirdim zeki ve cesur evet ama dürüst değil
ve biliyormusunuz karşınızdaki silahlı ise sizin silahsız şansınız yoktur bu gün yaşananların gene sorumlusu akp ve erdoğandır bana kalırsa

Burdaki iki esprili yorum yüzünden mi mafya at koşturuyor yani? Yapma allasen. Akp karşıtı olmak tc karşıtı olmak değildir. Vay benim ülkeme ki saçma sapan mafya bozuntuları kendini bok sanmış cumhurbaşkanına mektup yazacak cesareti bulmuş. Ben inanamadım. cumhuriyetin uydurma bi haberidir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…