- 5 Aralık 2012
- 612
- 718
- 73
- Konu Sahibi ACIBADEMSEKERI
-
Kumarbaz babası Binali, hırsıııız babası Binali demiş adama resmen, ben şok...
O değil de bu adam Erdoğan'a kafa tutuyor resmen abi, asıl vahim olan bu, mafya ülkenin en zirvesindeki adama seçimi için kafa tutuyo, ne günlere kaldık. Bence Binali'yi gönderirken yerine kimi alayım diye Çakıcı'dan icazet alacaktır artık...
diğeri de kanla duş aldırmaktan bahsediyordu..
Mafya falan ama yazım yanlışı yok, bir de -de bağlacını kullansaydı keşke onu da kontrol etseydim. Ülkemizin böyle kaliteli mafyalara ihtiyacı var.
bu neyden kaynaklanıyr biliyor musun 1 sayfa öncesine git mafyayı öven hak verenleri göreceksin sırf Erdoğan ve Akp düşmanlığı yüzünden..Akp öncesi de işler pek yolunda değildi enflasyon vardı faili meçhul cinayetler vardı derin devlet vardı fakat enflasyon dışında hiçbir şey bu kadar kötü değildi mafya hiç korkmadan çıkıp bu ülkenin başbakanı tehdit ediyor
Sedat Peker milli kahraman ilan edilmiş durumda bazen inanmıyorum bu kadar da olmaz dedirten olaylar yaşanıyor ülkede
Bu böyle devam ederse birçok kişi ülkesini terk ederek
rica ediyorum bunları bırakında gerçeğin çıplak yüzünü reddetmeyin bu kadar sedat peker rizede devlet protokolüyle karşılanmadı mıbu neyden kaynaklanıyr biliyor musun 1 sayfa öncesine git mafyayı öven hak verenleri göreceksin sırf Erdoğan ve Akp düşmanlığı yüzünden..
bu neyden kaynaklanıyr biliyor musun 1 sayfa öncesine git mafyayı öven hak verenleri göreceksin sırf Erdoğan ve Akp düşmanlığı yüzünden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?