Ülkenin başkanına, mafya bozuntusu böyle posta koyma cesaretini nereden buluyor? Cumhurbaşkanına hakaretten binlerce kişi cezaevine atılmışken,
Cumhurbaşkanını alenen tehdit ve hakaret eden bu zat için bir işlem yapılacak mı?
Seçim sonrası kutlama adı altında uzun namlulu silahlarla terör estirenleri gördükçe bireysel silahlanmanın ne kadar tehlikeli boyuta vardığını görmemek için kör olmak gerek.Kutlama yapanların silahlı şovları içsavaşın habercisi değildir umarım.
Peker,çakıcı vs gibi mafyaları bu kadar palazlandırıp tehdit boyutuna varan söylemlerine göz yummanın amacı ne?
Son olarak ; çakıcı’nıntrabzonlu çirkin kel benzetmesine çok güldüm.Sayın soylu bakalım bunlara ne diyecek?
Bireysel silahlanma derken aslında birileri eliyle bu durumun toplu silahlanmaya dönüştüğünü biliyorum canım.Ahmet Maranki’nin belgrat ormanına gömdüğü güya öfkesi,sadat s.peker’in oluk oluk kan akıtacağız tehditleri,kader mahkumlarına af adı altında tüm çetecilerin serbest bırakılmaya çalışılması durumun vehametini ortaya koyuyor aslında.özellikle 15 temmuz sonrası silahlanma konusunda büyük bir artış var.İnşallah iç savaşa doğru gitmeyiz.Bireysrl değil toplu silahlandırma o. Herkesin elinde bir silah bar kadın-erkek. Hayretle izledim 24 haziran kutlamalı videolarını.
Aüleyman Soylu ya gelince o şuan da ülkeyi karıştırmakla meşguldür görmezden gelir bunu !!!
Yazık gerçekten ülke ne halde...
Kendini vatan sever olarak görüyor. Benim öğrendiğim vatanseverlik Bundeğil. Hata bende sanırım!!!
Bireysel silahlanma derken aslında birileri eliyle bu durumun toplu silahlanmaya dönüştüğünü biliyorum canım.Ahmet Maranki’nin belgrat ormanına gömdüğü güya öfkesi,sadat s.peker’in oluk oluk kan akıtacağız tehditleri,kader mahkumlarına af adı altında tüm çetecilerin serbest bırakılmaya çalışılması durumun vehametini ortaya koyuyor aslında.özellikle 15 temmuz sonrası silahlanma konusunda büyük bir artış var.İnşallah iç savaşa doğru gitmeyiz.