Dumadumadum Verdiğim değer kadarsın.. Kayıtlı Üye 5 Kasım 2010 5.342 39 108 İstanbul 25 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nihil #21 Fotoğrafınız yok mu fotoğrafınız Ona göre yorum yapıcam
parkon bence bitti Kayıtlı Üye 8 Haziran 2009 14.782 11.183 823 26 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nihil #22 CuteMom .!.: Parkon benide cagirsinlarmi Genişletmek için tıkla... Boşver canım sen bunları Zati ilk buluşmayada çağırmamışlar bizi,biz kendi aramızda toplanır ,keriyle nihilide çağırmayız
CuteMom .!.: Parkon benide cagirsinlarmi Genişletmek için tıkla... Boşver canım sen bunları Zati ilk buluşmayada çağırmamışlar bizi,biz kendi aramızda toplanır ,keriyle nihilide çağırmayız
Carrie KK Cumhuriyeti Başganı Kayıtlı Üye 1 Ekim 2009 18.530 1.705 448 31 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nihil #23 Nihil .!.: Evet; bugün ani bir karar ile KK'nın eni, haylaz carrie ile bendeniz ensiz Nihil bu luş tuk keri,, sıcaklığın, samimiyetin ve güzelliğin hep var olsun e mi kanka Yüzün hep gülsün Sen güldükçe ous üzülsün sana yaptıklarına dediklerine Genişletmek için tıkla... nan ben bu konuyu neden şimdi görüyorum? :)))) profilini karıştırmasam öğrenmicektim panpa
Nihil .!.: Evet; bugün ani bir karar ile KK'nın eni, haylaz carrie ile bendeniz ensiz Nihil bu luş tuk keri,, sıcaklığın, samimiyetin ve güzelliğin hep var olsun e mi kanka Yüzün hep gülsün Sen güldükçe ous üzülsün sana yaptıklarına dediklerine Genişletmek için tıkla... nan ben bu konuyu neden şimdi görüyorum? :)))) profilini karıştırmasam öğrenmicektim panpa
Carrie KK Cumhuriyeti Başganı Kayıtlı Üye 1 Ekim 2009 18.530 1.705 448 31 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nihil #24 Nihil .!.: katılamazsınki o zaman carrie burdaki gibi, iyi ve güzel :) Genişletmek için tıkla... kanka ben seni seviyorum biliyorsun dimi
Nihil .!.: katılamazsınki o zaman carrie burdaki gibi, iyi ve güzel :) Genişletmek için tıkla... kanka ben seni seviyorum biliyorsun dimi
Carrie KK Cumhuriyeti Başganı Kayıtlı Üye 1 Ekim 2009 18.530 1.705 448 31 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nihil #25 parkon .!.: Dedikodu çoktu diyon Bidahakine bizide çağırın sizsizi görmek istediğimden değilde,kerinin sevgilisini merak ettim Gene yanlış seçim yapmasın hatun,olaya el atalım Genişletmek için tıkla... hangi birinden bahsetti size? bi kaç tane varda
parkon .!.: Dedikodu çoktu diyon Bidahakine bizide çağırın sizsizi görmek istediğimden değilde,kerinin sevgilisini merak ettim Gene yanlış seçim yapmasın hatun,olaya el atalım Genişletmek için tıkla... hangi birinden bahsetti size? bi kaç tane varda
Carrie KK Cumhuriyeti Başganı Kayıtlı Üye 1 Ekim 2009 18.530 1.705 448 31 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nihil #26 parkon .!.: Boşver canım sen bunları Zati ilk buluşmayada çağırmamışlar bizi,biz kendi aramızda toplanır ,keriyle nihilide çağırmayız Genişletmek için tıkla... ben küsüm size yaa... siz daha benle telefonda bile konuşmaya korkuosunuz....... hemide hiç kirli konuşmuorum dimi nihilcim? söle onlara ne kadar ahlaklı ve terbiyeli biriyim...miniğğğğ nihilimm şaka bi yana ben nihili çokkkk sevdim, yine buluşucaz yakında Son düzenleme: 31 Temmuz 2013
parkon .!.: Boşver canım sen bunları Zati ilk buluşmayada çağırmamışlar bizi,biz kendi aramızda toplanır ,keriyle nihilide çağırmayız Genişletmek için tıkla... ben küsüm size yaa... siz daha benle telefonda bile konuşmaya korkuosunuz....... hemide hiç kirli konuşmuorum dimi nihilcim? söle onlara ne kadar ahlaklı ve terbiyeli biriyim...miniğğğğ nihilimm şaka bi yana ben nihili çokkkk sevdim, yine buluşucaz yakında
Carrie KK Cumhuriyeti Başganı Kayıtlı Üye 1 Ekim 2009 18.530 1.705 448 25 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nihil #27 biz yine buluştukkkkk qanqimle