Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
cahil diye kime diyorsunuz anlayamadım...
Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
KROMİKA, hakarete ne gerek var??????????? yazılanı okuyupta anlayamayanlardansan sorun yok ... ama ben derim ki eleştirilere insan açık olmalı ve yanlış olan bazı şeyleri düzeltmeliyiz... yoksa hepimiz bayan mükemmeller olarak dolanalım ortalıklarda.. kim diyor ki hatasızız diye......... sorun, hatayı görüp yazmaksa o zaman senin dünyanda hiç eleştiriye yer yok.. yazık... oysa insan konuşa konuşa, paylaşa paylaşa öğrenir... sana hiç yakıştıramadım KROMİKA
3aslanannesiyimben
Kayıtlı Üye
kızlar böyle cahil bişi bilmeyen annelerin çocukları taş gibi oluyo bizimkilerde kuş kanadını çırpsa hasta oluyo sokakta görmüyomusunuz çıplak ayak incecik penyeyle
Ben hakaret etmedim empati yapalım istedim ama o sinir ile yanlış yazdım galiba demek istediğim bu kadar sert olmalıyım bizlerde hatalar yapıyoruz başkalarını eleştirmek yada benim eleştirilmem degil sorun arkadaşlar
papatyacım kötü niyet ile degil inanki ama megilera çoksert şeyler yazıyorsun ne yapayım tepkim ondandı yani bu kadar sert olma
benim kızımda zayıf. Büyüdükçe yemek seçmeye başladı.Her anne gibi bende üzülüyorum.sebze yemez meyva yemez. birde sokakta özellikle yaşlı bayanlar: Bu kaç yaşında?çok cılız ?yedirmiyormusun? Gibi sorular duyunca dahada üzülüyorum.İnsan çocuğunu aç bırakabilirmi? Kızımın boyu %50 lerde kilosu ise% 25 lerde.3 buçuk yaşında. Ne yapabilirim ki oyunlarla yemek yedirmeye çalışıyorum. e zorlada yedirememki, ağlamaya başlıyor bu dahada kötü.yediği yaramaz.. Kimse kimsenin yaşadıklarını bilemez.
ama kzılar cahil diyoruz tamam kızıyoruz da anlıyorum ama hepimizn hedefi harika çocuklar yetiştirmek tamam ama o kadın da mükemmel olmak istyor olsaydı bunları zaten yapmaz mıydı ben bu yzuden konuyu açan arkadşaa sordum nasıl bir tipdi hani gerçekten bakılınca cahil gibi bişey bilemz gibi duruyor mu anlamında ama cvp yazmadı ki belkide sıkılmıştır bu habire söylenen şeylerden bazen mesela bazı insanlar kendini çoban senide güdülecek koyun gibi görüyorlar ben bu atrz şeylerdne nefret ederim ama konu sahibi yanlış anlamasın eger ona bu tarz şeyleir söyleyen çok kişi varsa oda bu yzuden tepki göstermiştir belkide diye
çılgın megilara nerdesin :))
Kayıtlı Üye
burdayım canım:)))
sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın arkadaşım...
anne var anne var...benim lafım gerçekten cahillere...
Kayıtlı Üye
bu arada çılgın olduk yawwwww kafamçokkarıştı:dance:sositososito
Arkadaslar eger ciddi bir psikolojik sorunu yoksa hic bir anne bebeginin beslenmesini gelismesini istememezlik yapmaz yapamaz. Annesi tarafindan doktora kontrole götürülen bir bebekten bahsediyorsunuz saglik sorunlari vardir belki ve bunu anlatmak istememistir, 2 dakikalik bir konusmayla kisiyi yargilamak suclamak ne kadar dogru olur. Bu tür göreceli kisiye göre degisen konular herzaman tartismaya acik, yanlis anlamalara acik, kimse kimsenin kalbini kirmasin.
Yanlislari bu sekilde yargilayarak ortaya koymak yerine dogru yapilmasi gerekenleri paylasmak daha ögretici ve yararli olur. Bu yönlü basliklarimiz var lütfen amac eger ögrenmek ve ögretmekse dogrulari olmasi gerekenleri paylasalim.
Simdilik konuyu mesaj yazimina kapatiyorum