cahilliğim başıma bela ...

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.395
373
kızlar 24 yaşındayım ama hayatımda bir kere denize gittim o da 18 yaşımdayken ve arkadaşın bikinisini giymiştim
bazı aylar belediyenin yüzme kursune gidiyorum d,ye bikini aldım (etekli mayo almıştım. onunla yüzüyordum)

bikiniyi pazardan aldım sadece denız malzemeleri satıyordu aldım kız kardeşime gösterdim sütyen takımı değil mi o hiç bikiniyi andırmadı bana dedi bende buraya fotoğraflarını eklyerek sizinde görüşlerinizi almak istiyorum ona göre değiştiricem

kızlar sizcee

yoo normal bikini işte. sadece sütyen tipinde olması yüzünden kardesıne oyle gelmıstır. kopçalı falan ya. bu tıp modeller çok kullanıslı oluyo. kaça aldın?

canım bencede bikiniden çok iç çamaşırı takımı gibi duruyo en kısa zamanda değiş bence.

35 tl ya aldm cnm...
ama içim soğudu ya.. hevesim gitti üff yaa
Allah nasip ederse fetihiyeye tatile gitmeyi planlıyoruz.. rezil olmayım bide oralarda kızlar yaa

başka yorumu olan

önümüzdeki hafta değiştireyim bari... off hevesle almıştım geçen hafta ya

rengi hoş aslında sadece askıları biraz basitleştirmiş, boyundan bağlamalı olsa daha şık ve güzel dururmuş , askıları normal diye çamaşıra benzetmişlerdir, boyundan bağlamalı dan bu aslında daha avantajlı tam boyundan yanık izi çıkıyor denizdeyken yanıyosun , güneşlenirken ipleri açsan bile denizde daha çok yanıldığı için omuz üstleri iz kötü duruo bu da o bakımından daha avantajlı canım aslında, sadece sıradan görünüyor askılarından dolayı , ama rengi çok şeker

hatta çok beğendiysen içinde kalmasın değiştirmeden sadece rengine uygun ip askılar var ya şekilli renkli felan ondan alırsın boyundan bağlamalı yaparsın bir ucunu üst kısma takıp diğer açıktaki uçların kopçalarını kesersin bağlamalı kullanırsın , istediğin zamanda böyle düz , yassı lastik gibi olanlar değilde yuvarlak bağcıklar var onlardan alabilirsin hemde içinde kalmaz

Yavrum bildiğin bikini işte.. Bakma sen kardeşine .. Benmki de zaten herşeyi çok bildiğini sanıyo :) Güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…