Gelinlik Modelleri Çağteks (zeytinburnu) modaevinde gelinlik diktiren var mı ???

yumyumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
170
54
123
Kızlar merhaba ,,

Gelinlik konusunda karar verme aşamasındayım.
Birçok yer gezdim.
Son olarakta Balıklı rum hastanesinin sırasında hem moda evi hemde düğün organizasyonu yapılan bir yer olan Çağteks'e gittim.
Çalışanları ilgili istediğinizi önüne sunabilen kaliteli bir yer.
Orda gelinlik diktiren var mı ? Yada yakınlarınızdan diktiren birileri varmı?
Bilgilendirme yaparsanız sevinirim...

kızlar bakıp kaçmayın amaaa hiç fikri olan yokmu
bişeyler yazın

çağtekste diktirmedim ama onların ve aysira gelinliğin modellerini hep beğenmişimdir.aysirayıda tavsiye ederim

kızlar konu sahibi olarak gerekli açıklamayı ben yapim
evet çağtekste diktiriyorum gelinliğimi 3. provaya gittim geçen hafta ve tek kelimeyle mükemmeeellll
ilgileri sizi dinlemeleri ve kendilerinin istediği değilde sizin istediğinizi yapmaları en çok hoşuma giden yanları
gelinlikler gerçekten çok güzel kullanılan tüller danteller oldukça kaliteli bütçenize göre her çeşit var
aysira ile karşılaştıramıcam çünkü aysira tek provayla teslim ediyo ve burda okuduğum kadarıyla genel itibari ile aysiraya karşı bi çekince var kısacası aysiradan çok daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim
kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum ben akayada baktım çağtek akaya göre çok daha kaliteli kullandığı kumaşı verdiği hizmetiyle birlikte
yeni gelinlik diktiriceklere kesinlikle tavsiye ederim yurtdışına bile üretim yapıyorlarmış
zaten mağazasına giderseniz kalitesini gözlerinizle görürsünüz

canım bende bu hafta gidecem bakmaya

ortalama fiyat aralığı nasıl kaçtan başlıyor baya bir model varmış dediler...

siz zaten karar kılmışsınız,umarım içinize herşeyiyle siner..Allah mutlu mesut etsin

kendi gelinliğimden fikir verebilirim ancak çünkü tek tek gelinliklerin fiyatını sormadım
aklımdaki modeli söyledim ona göre fiyat çıkardılar
benim gelinliğim prenses etek hayal tül ithal tül
üstü yani gövde kısmı kordoneli fransız danteli
dantelin dilimlerinden etek ucuna ve duvağıma kullanılıcak ayrıca takmalı çıkarmalı düşük kolda yaptırılacak
hepsi içinde 3300 tl ye anlatştık
ama kısa duvağıma dantel konulacak eğer uzun duvağa koydurmak istersem +800 tl daha istediler
ben gerek görmedim
fatma hanım var orda kesinlikle işin ehli ve hakkıyla yapıyor
suratında en ufak bir beğenmeme görsün direk ... hanım bunu beğenmedi sanırım fln diyo
öle fatihteki gelinlikçilerdeki bayanlar gibi tatlım aşkım gibide konuşmuyolar herkes saygılı olması gerektiği gibi
sormak istediğiniz farklı birşey olursa yardımcı olurum
mutluluklar

kendi gelinliğimden fikir verebilirim ancak çünkü tek tek gelinliklerin fiyatını sormadım
dantelin dilimlerinden etek ucuna ve duvağıma kullanılıcak ayrıca takmalı çıkarmalı düşük kolda yaptırılacak
ama kısa duvağıma dantel konulacak eğer uzun duvağa koydurmak istersem +800 tl daha istediler
ben gerek görmedim
suratında en ufak bir beğenmeme görsün direk ... hanım bunu beğenmedi sanırım fln diyo
öle fatihteki gelinlikçilerdeki bayanlar gibi tatlım aşkım gibide konuşmuyolar herkes saygılı olması gerektiği gibi
mutluluklar

ben gerek görmedim
mutluluklar

bu yerde nişanlık dikimi de yapılıyor mu ya da hazır nişanlıkta mevcut mu ?

açıkçası oraya ne zaman gitsem gelinlik haricinde birşey görmedim ben
zannetmiyorum nişanlık olduğunu yinede telefonla bilgi alabilirsiniz sanırım
çünkü gelinlik konusunda uzmanlaşmış bir marka..

açıkçası oraya ne zaman gitsem gelinlik haricinde birşey görmedim ben
zannetmiyorum nişanlık olduğunu yinede telefonla bilgi alabilirsiniz sanırım
çünkü gelinlik konusunda uzmanlaşmış bir marka..

hmm anladım teşekkür ederim ilginiz için:) ben nişan için elbise arıyordum da hazırda istediğim modelde bulamadığım için diktirmek istiyorum ama güvenilir bir yer bulmak çok zormuş :-/

hmm anladım teşekkür ederim ilginiz için:) ben nişan için elbise arıyordum da hazırda istediğim modelde bulamadığım için diktirmek istiyorum ama güvenilir bir yer bulmak çok zormuş :-/

Özel dikim abiye yapıyorlar ve her zaman her şeyde oldukları gibi bunda da harikalar....

nişanlığımı orda diktirdim herkes bayıldı hele ki Fatma hanım var orda süper bi insan çok ilgilidir haberiniz olsun kızlar

canım ben de eylülde evlenicem kısmetse. şu an hiçbir yer hakkında fikrim yok ama burdaki paylaşımın için teşekkür ederim yoluma ışık tuttun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…