- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi serpilerden
merhaba gelın adayları yenı bu surecten gecmıs bırısı olarak sız sız olun cok arastırın.ben çevremdekılerın gelınlıgı hazır al sakın dıktırme ıstedıgın gıbı olmayınca cok uzulursun sozlerını dınlemeyerek burnumun dıkıne gıttım :) 1 yıl arastırdıktan sonra fatıhtekı azurabella ya dıktırmeye karar verdım ortaya korkunc bır sonuc cıktı.hem orda yasadıgınız stres ıs sahıbının terbıyesız tavrı sinirlerinizin bozulmasına ve para kaybına sebep olmaktan baska bır ıse yaramıyor.sakın gec kaldınız hemen dıktırmeye baslayın yalanına kanmayın.ben dugunume 1 ay kala 1 gun ve 1 saatte gelınlık ısımı halettım.hazır aldıgım çağteks gelınlıgı tavsıye edenlere ve fuarda bana gosterdıklerı ılgı sonucu magzalarında reyhan hanımın guleryuzu ve oldukca yardımcı olması ıle ıcıme sınen kendımı prenses gıbı hıssettıgım bır gun gecırdım.magza prensıp olarak bızı temsıl edeceksınız tarzında yaklasıyor ve para kaygısı ıle sıze yakısmayan gelınlıgı vermıyor.kesınlıkle cok memnun kalacagınıza emınım oraya ugramadan karar vermeyın.sıze azura bellanın dıktıgı yarısını odedıgım ama almadıgım ve cagteksten uygun fıyata aldıgım gelınlıgı gonderıyorum.1000 tl fazla olsun ıstedıgım olsun mantıgı ıle yaklastım ve 3 eylul 2016 tarıhınde harıka bır gelın oldum.darısı basınıza :)
ayrıca makyaz ve sacımı kadınlar kulubundekı tavsıyelerı okuyarak makyoz gamze ozekıncıye yaptırdım mekana gelerek bızı zahmetlı bır tempodan kurtardı ve harıka bır sonuc ortaya cıkardı.bu gunumun mutlu gecmesını saglayan fuar sonrası meılıme olumcu cevap yazan çagteksten şennur hanım,magzadakı guler yuzu ve yardımcı tavırlarıyla reyhan hanım ve dıger calısanlara ayrıca makyoz gamze ozekıncıye tekrar tesekkur ederım.kadınlar kulubunun yenı gelın adayları hersey gonlunuzce olsun:)
ayrıca makyaz ve sacımı kadınlar kulubundekı tavsıyelerı okuyarak makyoz gamze ozekıncıye yaptırdım mekana gelerek bızı zahmetlı bır tempodan kurtardı ve harıka bır sonuc ortaya cıkardı.bu gunumun mutlu gecmesını saglayan fuar sonrası meılıme olumcu cevap yazan çagteksten şennur hanım,magzadakı guler yuzu ve yardımcı tavırlarıyla reyhan hanım ve dıger calısanlara ayrıca makyoz gamze ozekıncıye tekrar tesekkur ederım.kadınlar kulubunun yenı gelın adayları hersey gonlunuzce olsun:)