Çağrı merkezinde çalışanlar ve çalışmayı düşünenler ??

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
Bugün bilindik bir bankadan çağrı merkezi için arandım
İnbound
sizce nasıldır? yapabilir miyim?
Banka ismi söyleniyor mu bilmiyorum ama
satış zorunlu mu bu inbound sisteminde?
Lütfen yardımcı olun kızlar
Yarın görüşmeye gitmeli miyim
İşe alım süreci nasıl

Bu ulkede ıs bulmak zor dene yanı dene ogren deneyım kazan en azından calıstım de. Surda sartlarıngıt bınkonus yanı

Çağrı merkezinde çalışmadım,bi ara geçici olarak çalışmayı düşündüm fakat sağlam bir sinir isteyen iş.

Çağrı merkezi zorunlu olmadıkça çalışılmaması bir işmiş.
Yani burda okumuştum.
Ama hiç çalışmadığım için bilemeyeceğim tabi ki.

Çalışanlar pek memnun değil ama kendi görüşleri öyledir belkide.

çağrı merkezinde satış tabiki var, bankalar öledir, herkes satış yapar, benim ayrıldığım bankada
güvenlik görevlisine bile k.kartı satış hedefi verilmişti o derece yani, birde kotanı o ay dolduramaaaaa!!!!
yandığın gündür:) kötü bir meslek. Gidiiyim tecrübe olsun diyorsan da sen bilirsin.

Ben çalıştım hangi birimde çalıştığın önemli yani benim çalıştığım yerde öyleydi. Birde Inbound olması daha iyi gelen aramalara cevap veriyorsun ben kendim arıyordum nasıl bir tepki ile karşılaşacağımı bilmeden :) ama ne şartta olursa olsun sabır gerektiren bir iş. Senin iş konusunda sıkıntıların var bak canım kendine güven zor iş midir diye birşey düşünme ben bunu yaparım de. Özgüven çok önemli. Git bir dene istersen olursa en azından iş bulamıyorum gibi sıkıntılarından kurtulursun güzel bir bulana kadar. Be halen çağrı merkezinde çalıyorum banka değil ama çıktım oradan :)

bu çagrı merkezınde çalışma olayını ben de çok merak etmekteyım .

çagrı merkezınde daha önce hic calısmamıs olmama ragmen hatta

hiç bir başvuruda bulunmama ragmen ,sureklı cagrı merkezlerınden

arıyorlar benı . anlamıs degılım ben de

daha önce çağrı merkezinde çalıştım çok sıkıcı ve zor bir iş tahammül gücünün yüksek olması gerekir... benim çalıştığım banka değildi bankanın olanakları belki daha iyidir bankaya geçiş falan durumları olabilir o yüzden önce deneyin sonra karar verin:)

ben en fazla bi ay dayanabildim aşırı stresliydi :18:banka değildi benim ama o 1 ay geçmek bilmedi sonra da bida çağrı merkezi mi asla dedim kendime

Ortam çok güzel
Yaş ortalamaları hep belli
Yemekler harika
(yemekhane ve kantinleri var)
Servisi mevcut her yere
Amaaaaaa

Çağrı merkezi denilen yer,
sinir stres sabır ...

Çalışanlar resmen sömürülüyor
Az maaş çok işçi (genç işçi) mantığındalar genelde
Benim çalıştığım yerde;
wcye gitmek için bile Takım Liderine mail atıp izin vermesini beklediğim oluyordu
Mola süresi gün içerisinde toplam 55-70 dk arası,
50dk ya da 75dk kullanırsan uyarı alırsın
daimi olursa maaşını etkiler
günde 100-150 kişiyle konuşacaksın
isimle hitap edeceksin, teşekkür edeceksin,
hatta 30sn kadar bekletebilir miyim dedikten sonra 35sn bekletmeyeceksin
daha neler neler.....
He bir de sözleşme yapılıyor, belli bir süre işten çıkmayacağına dair kağıt imzalatıyorlar
Şayet çıkacak olursan belirledikleri, altına imza attığın bedeli (bizde 250$dı sanırım) ödemek zorundasın
Kuzenim benim o halimi görünce vereyim şu parayı çık kurtul bu stresten diyordu

Günaydın ben çalışmadım ama kısa bir süre çalışan tanıdıgım var ve hiç memnun kalmadı aşırı sabır isteyen bir meslek arkadaşım normalde çok sabırlı bir insandı ama artık dayanamadı eger bu işte çalışmak istiyorsanız sabır ve sinir çok önemli ama bildigim kadarı ile sizin bir işe ihtiyacınız vardı yinede gidin bir görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…