Çağrı merkezi sektörünce tecrübeli kk yardımmm lütfeeeen!! Çok kararsızım!!

Orjinall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
59
1
36
İstanbul
Herkese merhaba,

Turkcell global bilgi ve kariyer.net firmasının çağrı merkezi satış elemanı ilanlarını başvurdum. mülakatına çağrıldım ve ikisininde sonuçları
karşı taraf için olumlu ikiside pazartesi günü teklif için çağırdılar. Ve ben hangisini seçeceğim konusunda çok kararsızım.
Çünkü şartları eşit. İkisinde de 8 saat çalışıyorsun hafta sonu iki gün tatil ve vardiyasız.
İkiside kurumsal firma yemek+servis+sigorta hakları eşit. Birde iki binada aynı yerde ve evime çok yakın.
kariyer.net te kurumsal satış yapacağım. Turkcell global bilgi de bireysel tek fark bu sanırım.

Bu firmalarda çalışmış olan var mı aranızda? Veya çağrı merkezi deneyimi bilgisine sahip ya da bi tanıdığı bu sektörde olan?
Lütfen bir akıl verin arkadaşlar gerçekten çok ihtiyacım var hangisi daha rahattır iyidir sizce?

bir tanıdığım da internet sitesi üzerinden çalışıyordu.Bnce kariyer daha mantıklı turksel riskli olabilir,müşteri problemi falan.Maaşı ne kadar bu arada?

bir tanıdığım da internet sitesi üzerinden çalışıyordu.Bnce kariyer daha mantıklı turksel riskli olabilir,müşteri problemi falan.Maaşı ne kadar bu arada?

pazartesi günü teklif kısmında söyleyecekler ama tahminim 850+prim hangisi primle daha fazla kazandırır ve ya daha az stresli olur bilemiyorum. internet üzerinden nasıl çalışıyor tanıdıgınız

Son düzenleme:
pazartesi günü teklif kısmında söyleyecekler ama tahminim 850+prim hangisi primle daha fazla kazandırır ve ya daha az stresli olur bilemiyorum. internet üzerinden nasıl çalışıyor tanıdıgınız

Ünlü bir alışveriş sitesinde çalışıyor.Oradaki ürünler bozuk falan çıkarsa o ilgileniyor işte çağrı merkezinde .Çok az veriyorlarmış 850 de ..Çok insafsız bu insanlar..9-18.00 arası mı mesai saatleri?

Kızlar global bilgide mülakat a giden var mı?
Veya orda çalışan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…