• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağrı merkezi mülakatları

biris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
8
0
36
İstanbul
selam arkadaşlar çağrı merkezinde çalışan var mı? varsa mülakatlarda neler soruyorlar?
bir bilen varsa yardım lütfen...

mülakatlarda neler sorulur bilmiyorum ama çok mecbur degilsen bu işe,mülakata bile girme derim.ben 1 hafta bi calışmaya calışmıştım ama cekilecek cile degildi.tabi yinede tercih meselesi.:40:

tırstım şimdi.. az çok tahmin edebiliyorum ama.. çağrı merkezinde çalışmanın zorulukları neler acaba.. bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen :44:

merhaba arkadaşlar çağrı merkzinde çelışıyorum işimi seviyorum ama vardiyalar haftada bir tatil , uyarı ,stres, daha aklıma gelmeyen bir çok ama bir çok sıkıntı ve üstüne asgari ücret.... yemek, servis, ve asgari geçim indirim bunun içinde siz düşünün. sen niye çalışıyorsun dersenizde eşim askerde ne yapayım... hatta özelden mesaj atarsanız detaylarda verebilirim.

insanlarla ugraşmak zor helede telefon başındayken.konuşmayı cok sevmesemde girdim bu işe hevesle başladım.konuşmak sorun degildi ama arayıp anlatıp anlatıp tekrar anlatıp anlatıp aynı şeyleri söyledikçe karşı taraf zorluk cıkarttıkca bi bıkkınlık gelmedi degil.ücrette sorun yoktu cünkü sürekli mesaiye kalıyodum 6 7 gibi cıkmam gerekirken 9u 10u bile geçtigi oluyodu.yok şukdr kota kalmış.ana bayiden fax geldi daha aramamız lazmmş bla bla bla.

yani sen başka bi iş bak.akşam eve nasıl gidip nasıl uyudugunu anlamassın baş agrısıda cabasıydı.1 haftalık tecrübem bunlar benim.başka türlü bişi söylecek biri cıkar mı bilmiyorum ama biraz zor :D

Hangi firma?
Çalışma saatleri neler?
inbound mu? outbound mu?
ona göre çok şey farkeder.
Ben bi gsm firmasında çalıştım
Nefret ettim çağrı merkezi işinden.
Sinir stres ne ararsan var.
Bu sitede her türlü bilgiyi bulursun çağrı merkezleri konusunda

Gerçeğe Çağrı Merkezi diye aratırsan googleda her türlü bilgiyi, şikayeti bulursun

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar bilgiler için.. banka çağrı merkezif benimki, gerçi daha cevap gelmedi ama araştırmaya devam ediyorum

Back