Çağrı merkezi hizmetleri bölümü

smsm__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
191
1
kızlar meraba.. yeni bi bölüm açıldı ''çağrı merkezi hizmetleri ''diye. 2 yıllık bi bölüm. bildiğim kadarıyla iletişimle ilgili telefonlara filan bakılıyor.. sizce nasıl tutulan bir bölümmü ? iş bulma imkanım olabilirmi ? yardımcı olursanız sevinirim..

Çağrı merkezlerinde çalışmak zor bir iştir ya ben çalışmadım ama iyi bişeyde duymadım yani.. Pek okumaya değmeyecek bir bölüm

Çağrı merkezi mi aman diyorum aman!!! :KK47:

Ben bilişim teknolojileri mezunuyum. Hiçte umursamıyorlar ne mezunu olduğunu:KK31:

Diksiyonun güzel, sesin hoş, kibar ve iletişimin kuvvetliyse tamamdır..

6ay kadar çağrı merkezinde çalıştım. Tam zamanlı, satış/pazarlama üzerine...

Ben böyle stresli başka iş bilmiyorum. Tabiki her işin bir zorluğu var ama stresten kafayı yemek üzereydim işten ayrıldığımda.

Her gece düşünüyorsun acaba yarın kaç satış yapabilirim diye.. Sabah gidiyorsun akşama kadar telefonda iletişim..

Satış yapmak çok daha zor. Tanımadığınız milyon kişiyle konuşuyorsunuz ve her türlü olayı yaşıyorsunuz..

Size asılanda oluyor, sürekli arayıp konuşmak isteyende oluyor, kızıp küfreden de oluyor, şikayet edende oluyor... :KK47:

Çok çok zor bir meslek yani tatlım.. Tabiki senin kararın. Daha güzel bölümler var :KK31:

teşekkür ederimm bende bilmiyordum bu kadar zor olduğunu iş alanları fazla sanıyordum..

çağrı merkezleri herkesi işe alıyor. ben çalışmıştım. tabiii biz milleti arayıp net sattıyorduk. çok tuhaf bi iş bizimkisi şöyleydi ist. izmir ank. arıyordk kampanyayı anlatıyorduk onların adına evrak hazırlatıp genel merkezden aratıp onlar "tmm onaylıyorum" diyorlar bu 1. okey. o evraklar adresine gidip imzalarlarsa bu da 2. okey ne kadar çift okeyın varsa ona göre maaş alıyordn :KK70:

Çağrı merkezi mi aman diyorum aman!!! :KK47:

Ben bilişim teknolojileri mezunuyum. Hiçte umursamıyorlar ne mezunu olduğunu:KK31:

Diksiyonun güzel, sesin hoş, kibar ve iletişimin kuvvetliyse tamamdır..

6ay kadar çağrı merkezinde çalıştım. Tam zamanlı, satış/pazarlama üzerine...

Ben böyle stresli başka iş bilmiyorum. Tabiki her işin bir zorluğu var ama stresten kafayı yemek üzereydim işten ayrıldığımda.

Her gece düşünüyorsun acaba yarın kaç satış yapabilirim diye.. Sabah gidiyorsun akşama kadar telefonda iletişim..

Satış yapmak çok daha zor. Tanımadığınız milyon kişiyle konuşuyorsunuz ve her türlü olayı yaşıyorsunuz..

Size asılanda oluyor, sürekli arayıp konuşmak isteyende oluyor, kızıp küfreden de oluyor, şikayet edende oluyor... :KK47:

Çok çok zor bir meslek yani tatlım.. Tabiki senin kararın. Daha güzel bölümler var :KK31:

ben kendi yorumumu yaptım sonra senin yorumunu gördüm. :KK70: bak sen daha iyi anlarsan beni o zaman. insanın psikoloj,s, bozuluyr gece yatarken sesler geliyor kulagına "alo iyi günler ...." falan fılan ıykk :KK70: çıktımda kurtuldm

kızlar meraba.. yeni bi bölüm açıldı ''çağrı merkezi hizmetleri ''diye. 2 yıllık bi bölüm. bildiğim kadarıyla iletişimle ilgili telefonlara filan bakılıyor.. sizce nasıl tutulan bir bölümmü ? iş bulma imkanım olabilirmi ? yardımcı olursanız sevinirim..
Lise mezunu herkesi arıyor çağrı merkezi bu bölümü okumak çok gereksiz düzgün türkçen ve akıcı konuşman varsa her dk eeeee ııııı diye konuşurken ara vermeyen herkesi alıyorlar zaten 3.5 yıl çağrı merkezi tecrübem var lisans mezunuyum okuduğum bölümün alakası yok ve çağrı merkezi için lise mezuniyeti yeterli deli gibi iş ilanı var ama çok azı kurumsal önüne gelen çağrı merkezi açıyor bi gidiyorsun 4 kişilik çağrı merkezi

X