Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence bireyi hasta eden mesleklerin başında yer alıyor hem psikolojik,hem de bedensel birçok hastalığa hazırlıklı olmak gerek çağrı merkezinde çalışmayı düşünüyorsak
Sosyal yapısı daha ön planda olanlar seslerini yoğun kullandıkları için bu sorunla daha sık karşılaşırlar. Meslekler de önemi arzeder, sesin yoğun kullanıldığı iş alanlarında çalışanlar yani öğretmenler, çağrı merkezi çalışanları, imamlar, seyyar satıcılar, televizyoncular, şarkıcılar, ses kısıklığından daha sık etkileniyor.
-UİD-DER'in Kasım 2009, No: 20 sayılı bültenine göre Banka ya da çağrı merkezi gibi yerlerde çalışan işçiler depresyon hastalıklarıyla karşı karşıya. Gürültülü işyerlerinde çalışan işçiler duyma yetilerini kaybediyorlar.
-Kulak burun boğaz uzmanı Dr. Pınar Korlu da, iş adamı, çağrı merkezi görevlisi gibi çok konuşmak zorunda olanlarda kronik farenjit, larenjit, ses teli nodülleri ve polipleri görüldüğünü doğruluyor. Korlu, sesle ilgili problemler yaşamamak için ses tellerinin dinlendirilmesi, tatillerde kısık sesle konuşma ve sık sık doktor kontrolünden geçmeyi tavsiye ediyor.
aynen bende yaklaşık bir sene çalıştım ömrümün en kötü bir senesiydi, fiziki yorgunluktan öte beni sesimin zaman zaman kısılıyor gibi olup boğazımın ağrıması ve de maelesef bazen birçok çağrı üst üste gelmişken sapıklarla dakiklarca uğraşmak en fenasıydı
bizim şirket Allah tan iyidi böyle bitki çayları olsun rahat koltuklar neyin olsun yardımcı oluyordu birde müşteriler olmasa iyidi ama bir seneden fazla dayanamadım, zaten daha fazla yapılcak iş değil 1-2 sene sonra arka plana geçmiyorsan bırakmak en yisi
bence bireyi hasta eden mesleklerin başında yer alıyor hem psikolojik,hem de bedensel birçok hastalığa hazırlıklı olmak gerek çağrı merkezinde çalışmayı düşünüyorsak
aynen bende yaklaşık bir sene çalıştım ömrümün en kötü bir senesiydi, fiziki yorgunluktan öte beni sesimin zaman zaman kısılıyor gibi olup boğazımın ağrıması ve de maelesef bazen birçok çağrı üst üste gelmişken sapıklarla dakiklarca uğraşmak en fenasıydı
bizim şirket Allah tan iyidi böyle bitki çayları olsun rahat koltuklar neyin olsun yardımcı oluyordu birde müşteriler olmasa iyidi ama bir seneden fazla dayanamadım, zaten daha fazla yapılcak iş değil 1-2 sene sonra arka plana geçmiyorsan bırakmak en yisi
Ben de hem.bedensel hem psikolohjik olarak baya kotu durumdaydim cagri merkezinde calistigim donemlerde. Tukenmislik sendromu yasiyorum diyenler bi cagri merkezinde calissinlar anlarlar tukenmislik sendromunun alasini :)
İnsanın posasını çıkartıyor çok zor çağrı merkezi, bende kulak ağrısı vardı.Şimdilerde asla kulaklıkla bir şey dinleyemiyorum tlf konuşmak bile işgence...