şimdi tedbirler alınır ama giden gitti keşke daha önce alınsaydı, zamanında avukatlar ayağa kalktı bizi aramayın diye.Değişse ne olacak kiSistemin değişmesi lazım. Adliylerde güvenlik zaafiyeti var. Avukat cübbesi olmayan bile girebiliyor x-ray den geçmeden. Bunu değiştirsinler önce
Aranınca ne oluyor ben de onu anlamıyorum. Getirmesin silahı adliyeye, senin özelliğin ne yani? Vatandaş aranıyorsa avukat da aranmalı. İnsan avukat olunca psikolojisi normal olacak ya da terörist olmayacak diye bir kaide mi var?şimdi tedbirler alınır ama giden gitti keşke daha önce alınsaydı, zamanında avukatlar ayağa kalktı bizi aramayın diye.
canım zaten bir sürü dhkp-c li terorist avukat var kesinlikle artık aranmaları gerek herkes aransın.Aranınca ne oluyor ben de onu anlamıyorum. Getirmesin silahı adliyeye, senin özelliğin ne yani? Vatandaş aranıyorsa avukat da aranmalı. İnsan avukat olunca psikolojisi normal olacak ya da terörist olmayacak diye bir kaide mi var?
Aynen :)canım zaten bir sürü dhkp-c li terorist avukat var kesinlikle artık aranmaları gerek herkes aransın.
önemli tabi bir daha bu tür olayların olmaması için Mehmet Selim Kiraz isminin sembolleştirilmesi unutulmaması lazım ki, bir daha aynı acı yaşanmasın.ay ne kdr onemlı ne kdr mühim bısey olmasaydı napardık yanı
bu ulkede yeterınce sembol var bence ama yıne bıseyler oluyor yıne oluyor hıc degısmıyorönemli tabi bir daha bu tür olayların olmaması için Mehmet Selim Kiraz isminin sembolleştirilmesi unutulmaması lazım ki, bir daha aynı acı yaşanmasın.
yanlış anlaşılma olmasın yapanlar avukat değil ama avukatların ayrıcalıklarını kullanarak yapmışlar teröristler avukatlara verilen saçma bir x-ray'den muaf tutulma ayrıcalığından faydalanmış , avukat, savcı, hakim ve yahut başbakan farketmez. o binaya giriş yapan herkes aranmalı!! içeri sokulmaya çalışılan herhangi sakıncalı materyal alınmalı. x-ray cihazından geçmek çok zor olmasa gerek, ayrıca hangi görüntüymüş o biz de izleyelim ben görmedim.Olan bitenden haberiniz yok galiba. Birileri çıktı avukat cübbesi ile girdiler dedi, burada da avukat neden aranmıyor, terörist avukat bile varmış yazılmış.
1. Savunma hukukun 3 temel organından biridir. Yani savcı, hakim, avukattır sizin hukuk dediğiniz olgunun ayakları. Bunların 3 ü de eşit konumdadır. Eşit konumda olmadığı duruma hukuk denemez. O zaman savcı ve hakimlerin de aynı şekilde aranması gerekmektedir.
2. Avukatlar cübbeleri ile sallana sallana giriş yapmazlar, hepimizin kimliği vardır, kimliği okutup, x-ray den geçeriz.
3. Görüntüler izlenmiştir, teröristler adliyeye avukat cübbesi ile girmemişlerdir. Konuşmadan önce bilgi edinmek lazım.
4. Peki ortada cübbe ile girilen bir durum yoksa cumhurbaşkanı neden avukatları hedef gösterdi, savunma neden bertaraf edilmeye çalışılıyor, bir de bunu düşününüz.
yanlış anlaşılma olmasın yapanlar avukat değil ama avukatların ayrıcalıklarını kullanarak yapmışlar teröristler avukatlara verilen saçma bir x-ray'den muaf tutulma ayrıcalığından faydalanmış , avukat, savcı, hakim ve yahut başbakan farketmez. o binaya giriş yapan herkes aranmalı!! içeri sokulmaya çalışılan herhangi sakıncalı materyal alınmalı. x-ray cihazından geçmek çok zor olmasa gerek, ayrıca hangi görüntüymüş o biz de izleyelim ben görmedim.
amin. Allah yardımcıları olsun , ben babamı o şekilde görsem hayatıma sağlıklı bir birey olarak devam edemezdimAllah rahmet eylesin ailesine sabir versin
Vallaaa harika çözüm bulmuşlar gönülden kutluyorum !
Görüntülerde, birinin kolunda cübbe olduğunu ve sahte kimlik gösterildiğini da belirten Köse, avukatları hedef göstermenin haksızlık olduğunu, olayda ciddi bir güvenlik zaafiyeti yaşandığını vurguladı. verdiğin haber linkin de bu var görüntü falan yok , biz de farklı bir şey söylemiyoruz sahte kimlik ve avukatların aranmadan içeri girme haklarından yararlanmışlar, işte elini kolunu sallayarak savcının odasına girebiliyorlar bu kadar özgürlük bence de çok fazla !!!hakim beyin izleyip açığa çıkardığı bir görüntü, buyrun adliyeden isteyin izleyin. Avukatların ayrıcalıkları kullanılarak yapılmış bir durum yok hanımefendi bilgi sahibi olmadan karalayıcı cümleler konuşmayınız. Ankara barosu başkanlığı bu konuda yalan başlık atan star gazetesi gibi örnekler hakkında gerekli işlemleri yapmak için karar almıştır. İkincisi yukarıda zaten yazdım okusanız hiçbir avukat elini kolunu sallayarak girmez kimliğimizi okutup, x rayden geçeriz, anlaşılmayan bir cümlem yok sanırım. Buyrun haberin linkini koyuyorum.
http://www.birgun.net/news/view/kam...beyle-degil-sivil-kiyafetlerle-girdiler/15938
Ayrıca koskoca bir devlet adalet sarayında savcısını koruyamamış, açık bir güvenlik eksiği var hala avukatlar niye aranmamıştasınız. Önce bir sorun o savcının korumaları 10 gün önce neden geri çekilmiş. Adliyeye nasıl oluyor da o bayrakları, silahı sokuyorlar.
Görüntülerde, birinin kolunda cübbe olduğunu ve sahte kimlik gösterildiğini da belirten Köse, avukatları hedef göstermenin haksızlık olduğunu, olayda ciddi bir güvenlik zaafiyeti yaşandığını vurguladı. verdiğin haber linkin de bu var görüntü falan yok , biz de farklı bir şey söylemiyoruz sahte kimlik ve avukatların aranmadan içeri girme haklarından yararlanmışlar, işte elini kolunu sallayarak savcının odasına girebiliyorlar bu kadar özgürlük bence de çok fazla !!!
yolunuz açık olsun.Ya siz ne dediğinizin farkında mısınız ? Adamın kolunda cübbe var ve sahte kimlik siz bundan yola çıkarak nasıl avukatlara yüklenebilirsiniz. Bakın son kez Türkçe yazıyorum avukatlar x rayden geçer, cübbenin kolda cantada sırtta olmasının bir önemi yok. Kimlik okutulur x rayden geçilir. Görüntü görememişsiniz, oldu size zaten her görüntüyü verirler bekleyin, her şeyin doğrusunu biliyorsunuz ya görüntü eksik kaldı. Orada hakimin adı sanı belli, sizce hangi hakim izlemediği görüntü konusunda böyle bir açıklama yapar. Burada avukatların adliyeye nasıl girdiği sizi hiç ilgilendirmez bu bizim sorunumuzdur biz konuşuruz, siz burada adliyedeki tedbirsizliği oraya dikilen özel güvenliklerin bir işe yaramamasını konusabilirsiniz.
Ayrıca avukat olarak savcının odasına nasıl gireceğiz fikirlerinizi cok merak ettim. Bilmem farkında mısınız ama biz hakim savcılarla meslektaşız. Hepimizin ortak görevi hukuka hizmet, yukarıda yazdığım gibi 3 koldan biriyiz. Yarın bir sınava girerek o savcının yerinde olabiliriz, aynı sıralardan geçiyoruz.
Daha fazla sizinle konuşmak istemiyorum tekrar söylüyorum bilgi sahibi olmadan bir mesleği karalayıcı cümleler kuramazsınız.