ÇAĞLAYAN ADLİYESİNDE RAMAZAN NEDENİYLE SU MAKİNELERİ BOŞALTILDI

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
29

ÇAĞLAYAN ADLİYESİNDE RAMAZAN NEDENİYLE SU MAKİNELERİ BOŞALTILDI

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde bulunan su makinelerinin Ramazan nedeniyle boşaltıldığı iddia edildi.

Avukat Burak Mengü, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul cumhuriyet başsavcılığı ramazan dolayısı ile çağlayan adliyesindeki su makinelerinde bulunan suları toplatmış sağolsun" duyurusu yaptı.

Su makinelerinin içerisinin boş olduğu fotoğrafı da paylaşan avukat Mengü, "Görüntülü delille ispat. Allahtan baro odalarında var aradaki makinalarda kalkmış" dedi.

Konuya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan henüz açıklama yapılmadı.
http://www.halkgazetesi.net/?sf=b1&islem=detay&kayitno=63281

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir ,olmayabilir de. Olduğunu iddia ettikleri resmin adliyeye ait olduğunu bilmiyoruz. Olmadığı iddia edilen dolu dolabın da adliyeye ait olduğunu bilmiyoruz.
Benim tek bildiğim ; benim olduğum yerdir. Ramazan ayında çay , kahve , su yok. Çünkü ramazan ayında çay ocakları kapanır. Ben bu durumu yaşadığım için olma ihtimalini daha yüksek buluyorum. Belki bu yerde de dolap boşaltılmamıştır ama çay ocakları kapalıdır.

Bu tarz haberler çoğalacak daha neler çıkacak kimbilir. Neyseki insanlar artık eskisi gibi gözü kapalı değil. Kurumda çay ocakları kapandı Yemekhane çalışmıyor Ramazanda. Ama herkesin kendi odasında su sebili var. Şeker hastası olan oruç tutamayan kimseler var. Bilmiyorum tutanıda tutmayanıda düşünmek gerek Bence.

Bunu ilk dün sabah çağlayan adliyesinde çalışan bir arkadaşımdan duydum twitterda. O yüzden yalan haber olduğunu düşünmüyorum. Sonradan tırsıp tekrar doldurmuş da olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…