Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaÇağla şikelin saç rengi yardım lütfen
merhaba kızlar
ben sibel yeni üye oldum kızlar bana yardımcı olun saçlarımı boyayacağım çağla sikelin su anki saç rengini bilen var mı? şimdiden teşekkürler :uhm:
Canım karamel sanırım onun saçları, ama tabi onun saçlarında bolca işlem var bence..kesinlikle tek renk değil bi kere, karamel bi ton üstüne yine karamel balyajlar atılmış daha parlak olması için..
merhaba kızlar
ben sibel yeni üye oldum kızlar bana yardımcı olun saçlarımı boyayacağım çağla sikelin su anki saç rengini bilen var mı? şimdiden teşekkürler :uhm:
o kadında bişey var zaten saçını ne renk yapsa o renk o kadar hoş oluyo ki hele hamileyken hem kendi hem saçı çok güzldi neyse bnm arkadaşımda o renk istiyodu kendi yapmaya kalktı olmadı o profesyonel destek isteyen bişey bnce iyi bi kuaföre gitmeliisn