Cilt Bakımı Ürünleri Çağla Şikelin güzellik sırrı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

senemyndm

Her Hakkım Saklıdır®™
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
27
0
Ünlü manken Çağla Şikel 17 Ekim 2011 Pazartesi günü Show Tv'de yayınlanan Saba Tümer'in sunduğu Saba Tümer ile bugün programına katıldı.

Saba Tümer Çağla Şikel'e güzelliğinin sırrını sordu. Çağla Şikel cilt güzelliği için Argan yağı ve Hyalüronik asit kullandığını açıkladı.

çağla'nın güzelliği mi varmış. birde bunun sırrı varmış.

paylaşan arkadaşa teşekkürler

arkadaşlar çağla şikelin saç rengini çok beğendim nasıl elde edebiliriz bigisi olan varsa lütfen yazsın:KK43:

aslında güzel bi kadın fazla fena değil çok zayıf ama biraz kilo alsa belkim güzelleşir yani güzelliğini gösterir :KK60:

arkadaş konuyu benim merak ettiğim yağ ve asit için açmış ama konu nerelere gelmiş kullanan varmı bu argan yağını ve asidi nasıl kullanılır acaba bende gül yağı sürüyorum cildime banyodan çıkınca cildim nemliyken hemen 2-3 damla yüzüme masaj yapıyorum yabancı bir kadından duymuştum tvde bayağı iyi geliyor

neresi güzel onun Allah aşkına ya tövbe yarabbim bir tuhaf birşey Allah yarattı tabi ki birşey de denmez ama güzel de denmez:KK37:

Son düzenleme:
Ay güzelliğimi var ki bide güzelliğinin sırrı olsun
Online forum takipte görünce güldüm zaten:KK9::KK9:

bende boyundan posundan geçtim hangi marka argan yağı kullandığını merak ediyorum alcam ama nerden nasıl orjinalini temin ederim bilmiyorum.

Argan yağını bilmem de hyloruc Acid i bende kullanıyorum..Solgar ın fiyatı 79 tl.Araştırdığım kadarıyla bir çok ünlü de kullanıyor...

argan yağını bilmem de hyloruc acid i bende kullanıyorum..solgar ın fiyatı 79 tl.araştırdığım kadarıyla bir çok ünlü de kullanıyor...

canım hyloruc acid nasıl bi etki yaptı yüzünde yani kırışıklık içinmi yoksa yüzdeki lekeler içinmi kullanıyorsun.bende almayı düşünüyorum.

X