Saç Rengi ve Saç Boyama Çağla Şikelin eski saç rengi karamel ve bakır gibi bu renk nasıl elde edilir?

http://b1203.hizliresim.com/v/v/3vbzx.jpg

canım ben de bu rengi istiyorum uzun zamandır fakat kuaförde önce aççmak gerekiyormuş..sanırım senin aradıgın renkle aynı gibi...
ve saçlarım kumral..senin saçının rengi zaten sarı..bence tek işlem ile kolay olur seninki..

bende senin gibi altın sarıyı cok seviorm fakat deneyimlerimden anladım ki o sıcak sarı tonunu altın deil bal tonları seviyor yada cok cok acık karamel sarı veriyor altın sarı tamamen farklı bir renk turuncu sarı bir renk mesela altın sarıyı sapsarı saca boyasan hani sac sarı deil turuncu oluo daha da koyulasıo biz bunları nerden bilcez ancak deneme yanılmayla yada saclarımıza zarar vererek öğrenioruz adam gibi kuaförler yok ki paramızla rezil ediyorlar bizi !!

anladm canım cok teşekkür ediyorum ben kumral sac daha önce boyattım ama bu sekilde olmadı ben bole nasıl istiyorum biliomusn çikolata kahve li ama bole parıl parıl yansımalı bakırlıkmı o rengi verio yoksa karamellik mi inan onu cözemedm dediğin rengi merak ettim hangi markanın kumralına boyadn

canım benim doğal kumral, boya değil..yıllar önce yanan saçlarımdan sonra dersimi güzel aldım..sonra kendi saçlarımı uzattım...
o yüzden boyamaya korkuyorum.. ve saçımda boya olmamasına rağmen açacaklarmış saçımı.. hemen geri kaçtım kuaförden sorduktan sonra..

bence sen de kuafore danış canım..hatta birkaç farklı yere sor..güven al.. kesinlikle açtırmak istemediğini soyle ..düz boya karısımıyla elde etmeye calıssınlar..

altın sarıyla mı boyamıs walla ozman o altın sarı ne demek bilmiyor ki sen zaten altın sarı kattığın icin bal rengine bole turuncu oldu sacın imkanız o altın sarı filan deil ya vanilya sarısı yada fildişi die bej bi sarı renk var o tonlar da o imkansız hatta platinle filan da karısıtmstr acaba yanlıs mı yazdı ki ismini cok tuhaff

haklısın canm ya benmkilerde yanmadan artık bi ara vermenin zamanı geldi ama inanırmısın insan kendini saclarını hele güzel bulmadımı hep üstüne gidiyor iste hatamız bu ama malesef ki yakısanı bulma hevesi insanı cok etkiliyor :)) ama sen acma bence de suan ki halinden memnunsan ki memnunsun sanırım en güzel insanın kendi sacı zaten ama dayanamıyoruz walla sanırım sorucam kuaföre ama yine solemicekler :)) o yüzden beklicem bakalım belki forumdan biri cıkar ben boyadım biliyorum filan der :))

valla hangi boyayla boyadını bilmiorum canım örenme çabasındayım :) ama soran bi arkadaşa saçımın rengini açık altın sarıya boyuyorum demiş hatta bitek nevacolour da varmış bu renk galiba böle yazılar vardı ordan okudum ama birebir kendisinden hangi boya markası ve numarasıyla boyadını örendmedim.. tek dediğiaçık altın sarısı banada tuhaf geldiama belki zemini elverişliydi tuttu bikaç boyamada .. nese benim o renklere varabilmem için kuaförün önüne oturup bi güselllll açtırmam lasım saçımı kesin açças derler die gitmiorum inatla boyuyorumda boyuyorum

yok ben okudum platin diyo bir yerde sanırım platin boyanın icine cok az 1,5 tüp boyaya yarım filan katmıs olabilir altın sarı deil ama acık altın sarıyı katmıs olabilir ozman olur diye düsünüyorum ama direk altın sarı tamamen turuncu olan bir renk hatta sarı olan sacı kumrala cevirio ki boya kutularının arkasında da renk gecişlerinde de o şekilde yazıo hep ama sen adam gibi git kuaföre ama bole bitkisel yapan yerlere gt biraz paraya kıyman lazım artık sacların uzunluğu cok güzel yanmasın sacların onlar bi güzel acarlar sacını sonra begenirsin katalog dan istediğin sarı tonunu

kesinlikle doru sölüosun canım ama işte o saç açma kelimelerini duyunca kalbim bi cısss edioki sorma :) son bi kere açık bi küllü sarıya bişiler karıştırmayı düşünüorum yada lorealin çok çok açık doğal sarı aklımı kurcalıo bakalım olmadı kuaföre gidicem vur röfleyi dicem nerdese:) belkide bu bunalımla kahve kızıl falan bile olabilirim yolumu şaşıpp

sakın boyama saclarını hele de küllü bir renge boyama cünkü yeserme riski var sacın bence sen direk git kuaföre acsın sacını bek inan bana senin evde yapıcağın boyalardan daha az yıpranıcak hele de bitkisel oryall kullanırsa kuaför sadece tararken zorlanma olur yanmaz en azından krem kullanırsın sonra hep bakım yaparsın ama sen evde boyama derim saclarının reng, normal boya ile sarı tonuna gecmez imkansız sadece turunculuğu acılır yani suanki tonundan daha acık bir turuncu olur normal sarı boyarsan ama küllü boyarsan yesil yansımaları olan bir ton bile elde edebilirsin cok zahmetli bide riskli en iyisi kuaför bence boyaama saclarını

slm arkadaslar bu sıteye yenı uye oldum fıkrınızı almak ıstıyorum lutfen bana yardımcı olurmusunuz ( sacımı hurrem sultanınkı gbı yapmak ıstıyorum sacım sıyahtı once rengını actım dıpler kendı sacım oldugu ıcın cok acık sarı oldu uclarıda tam ıstdgm gbı hurrem sultanın kı gbı oldu tamamen hepsının aynı renk olması ıcın hangı renge boyamam gerek lutfen cevaplarınızı beklıorm

gec cvb yazdım kusura bakma canım evt diplerin sarı olmustur cünkü diplerin kendi rengin olduğu için resmini atarmısn buraya bakmam lazım kafama göre boya adı veremem canım sen resmini koy da buluruz rengi turuncu rengi veren cok fazla boya var ki saclarında sarı acık ton olduğu icin herhangi turuncu boyanın kapağındaki renk giricektir o yüzden uclarındaki turuncu renge bakayım ki hangi renk tonu ona göre boya almanda yardımcı olurum.. öbür türlü yine aynısı olmaz farklı olur sacların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…