Saç Rengi ve Saç Boyama Çağla Şikelin eski saç rengi karamel ve bakır gibi bu renk nasıl elde edilir?

kankzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
42
2
96
Manisa

işte ben saçlarımı bu renk olsun istiyorum kendi rengim acık karamel ama diplerim bu renk tesadüfen oldu ama nasıl oldu tam bilmiyorum bu rengi nasıl elde edebilirim lütfen bana yardımcı olun ...

bnce bu renge ancak kuaförde ulaşırsın kendi çabalarınla biraz zor oluyo

hadi ya ( walla kuaförlerden inanırmısın bıktım artık saclarımı mahvettiler o yüzden bende bayadır burda takip ediyorum konu acmak istedm belki bu rengi elde eden biri vardır bana yardımcı olur cünkü bende bayadır kendi sacımı kendim boyuyorum fakat saclarım yıprandığı için üst üste de boyamamak icin en azından ilk seferde renkleri tutturmak istiyorum..

ilk seferlerde mümkün değil canım öyle bişey olsa insanlar boşyere okdar paraları kuaförlere döküp saçlarını okadar yakmazlardı. yani istediğin renk de zaten öyle tek renk de değil karamel çikolata kahve falan gibi

yok biliyorum tabikide ilk sefer de olmıcakta bu renki elde etmek için su ara baya bi uğrastım ama olmayınca son care buraya konu acayım dedm emin ol benm kadar sac rengine takıpta deli gibi para harcayan ve sonunda elde var sıfırı ceken kimse yoktur sanırım (( yazık bize ya ( off hiç mi bu rengi kullanan yok yaa

çok çaresiz görünüosun üzüldüm valla bu kadar takmasana illa o gösterdiğin rengin modamod aynısı olmak zorunda değil ki illaki sana çok yakışcak renk vardır birini tuttur ve kendini yorma derim ben hayat böyle basit şeylere kafa yormaya değmez

suan var ya saçlarımı boyadığım tüm renklerin resmlerini forumdaki diger konulara atıyorum kimse eziyet cekmesin die benm gibi (( sırf yardımım dokunsun bura ya atayım bari de :))

loreal mousse ATEŞLİ BAKIR köpük boya - BOYAMADAN ÖNCE Kİ RENGİM ACIK SARIYA DÖNEN KARAMELDİ Eki Görüntüle 376156

bu da Palette deluxe altın parılltılı bal 9-5 - koleston 11.1 acık küllü sarı karısımı sonucu Eki Görüntüle 376157 -- BOYAMADAN ÖNCE Kİ SAC RENGİMDE ACIK KARAMELDE

AMA BENM İSTEDİĞİ RENK TE KESİNLİKLE BU ÇAĞLA NIN ESKİ RENGİ Eki Görüntüle 376158 HASTAYIM BU RENGE BİTTİM BAKALIM NASIL ELDE EDİCEM ARTIK BOYAMADIĞIM RENK KALMICAK ((

canım bu saç rengi süpermişşş sakın bozma bencee.. ben bu rengi bi tuttursam kalkıp oynıcam valla hep bakırlıklar hep turunculuklar aaaa

suan ki sac rengin ne yardım edebilirim istiyosan ben kardeşimin yeşillenmiş saclarını yeşilden bal rengine cevirdim allaha şükür yani sarı,karamel ve kahve tonları konusunda mastr yapıcam nerdey sede ama istediğim renk konusunda bilgim yok malesef komedi ya saclarım suan bu renginden azıcık daha karamel benm tenm bugday bu saclarım acayip makyaj istediği icin bide süekli pudra sürmem gerekiodu beni cok soluk yaptı ama gene bole yani sana yardımcı olurum ama istersen

Eki Görüntüle 376165

benim saçta bu çokkk yolum var yani daha:)

aslında yok biliyomusun suan sacların ne durumda bilmiyorum ama bence biraz daha dinlendir bakım yap bol bol ballı bakımlardan da yap dediğim yağ vardı ya onlarda al baya 2 ay yaza kadar 3 ay yap sonra eger ki dersen kuaföre gitmem kuaför malzemesi satan firmalardan bitkisel oryal var yani bu mavi oryal dan daha iyi sacı cok yakmıyo onlardan al adam gibi evde kendin saclarını ac ama bu palette renk acıcı filan deil turunculuğu yapan onlar içindeki oryal cok az olduğu için okadar acıyo ama adam gibi sen sadece oryal alırsan oksidanı nı da cok güçlü deilde orta sayıda kullanırsan saclarını güzelce acarsın yakmadan sonra da sacların sarı acılır üstüne de istediğin rengi boya ama sakın küllü renklere boyama yani sonu 1 ile biten hiç bir boyayı boyama sarı al boya bal boyama ama küllü ye boyama sacların yemyeşil olur :))

bence sennki olur kuaförde yalnız jessica nın saçta röfle falan olabilir tam bunu tutturamazsın

bencede canım benimki olur ama anca kuaförde olur:) röfle istemiyorum düz boya olsun diorum ama onuda anca kuaför başarcak sanırım ben bu işte başarısız çıktım. resimdeki olmasada olur altın sarısıda olur ne bilimm yani bi sarı olsun artıkta ne sarısı olursa olsun o hale geldim valla haftada 1 saç boyaya boyaya

bence sennki olur kuaförde yalnız jessica nın saçta röfle falan olabilir tam bunu tutturamazsın

Jessica nın sacları resmde ki photoshop lu olduğu icin renklerinde ki oynamalar var fakat cok zor renkler deiller yani o renkler vanilya sarısı + altın bal yada hollywood sarısı dır kesin ya dediğim gibi saclarını adam gibi sapsarı acarsan üstüne istediğin renkleri boyama sansın % 90 larda hani röfle yapmıcaksan düz renk yapıcaksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…