Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnce bu renge ancak kuaförde ulaşırsın kendi çabalarınla biraz zor oluyo
ilk seferlerde mümkün değil canım öyle bişey olsa insanlar boşyere okdar paraları kuaförlere döküp saçlarını okadar yakmazlardı. yani istediğin renk de zaten öyle tek renk de değil karamel çikolata kahve falan gibi
çok çaresiz görünüosun üzüldüm valla bu kadar takmasana illa o gösterdiğin rengin modamod aynısı olmak zorunda değil ki illaki sana çok yakışcak renk vardır birini tuttur ve kendini yorma derim ben hayat böyle basit şeylere kafa yormaya değmez
teşekkürler bak onun başka gün ısığında cekilmiş resmini de atayım Eki Görüntüle 376161 buda altın bal ve çok acık küllü sarının gün ışıgındaki hali :))
canım bu saç rengi süpermişşş sakın bozma bencee.. ben bu rengi bi tuttursam kalkıp oynıcam valla hep bakırlıklar hep turunculuklar aaaa
teşekkürler bak onun başka gün ısığında cekilmiş resmini de atayım Eki Görüntüle 376161 buda altın bal ve çok acık küllü sarının gün ışıgındaki hali :))
ayyy cidden çok hoş gözüküo ya bayıldım şuanki saç rengin bumuuu
bence sennki olur kuaförde yalnız jessica nın saçta röfle falan olabilir tam bunu tutturamazsın
bence sennki olur kuaförde yalnız jessica nın saçta röfle falan olabilir tam bunu tutturamazsın