Çağla Şikel'e büyük tepki: Sen annesin yakışıyor mu!
Ünlü manken iç çamaşırlı fotoğrafını Instagram sayfasına yükledi. Takipçilerinin "Sen annesin sana yakışıyor mu?" yorumları üzerine ise dayanamayarak fotoğrafı sildi.
Çağla Şikel boşandıktan sonra kilidini kaldırdığı Instagram hesabındaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.
"SEN ANNESİN YAKIŞIYOR MU"
İki çocuk annesi ünlü manken önceki akşam iç çamaşırlı fotoğrafını sayfasına yükledi. Takipçilerinden gelen "Sen annesin sana yakışıyor mu?" şeklindeki yorumlar üzerine ise dayanamayarak fotoğrafı hemen sildi.
Medyafaresi
Anne oldun diyenler o zaman doğumdan sonra kocam bana yaklaşmaz oldu, hamileliğimden itibaren cinsel hayatımız bitti gibi yakınmasın. Bunun anne olmakla ilgisi yok; hangimiz hem bu kadar fit hem de 2 çocuk sahibi olmayı istemezdik? (ters oldu 2 çocuk kısmı önce olacak). Öğretmen değil, memur değil, kadının mesleği mankenlik. E o zaman mesleğini de mi bıraksın?
Kadin güzel cok güzel bir vücut.Ama tepkileri haketmis.Bide böyle yayinlamis..Emere Altug bu salakla evlendigi Zaman hayret etmistim zatenn.Nitekimde ayrilmalarina sasirmadim..Bir insan böyle resmini cekipte tüm insanlara kendini niye acar sasarim ...
Ama sonucta kendi Hayati.Kimseye laf düsmez ama madem böyle bir seyi yapiyorsun tepkileride kaldiracak gücte olmalisin.
Fit olmak esittir güzel olmak oldu galiba bu zamanda.
Gercekten kalca adina hicbirsey yok. Kadinsi kivrimlari yok. Yani kadin olarak güzellikte övülecek birseyi yok. Kusura bakmayin. Her manken ya da her bir insan zaten güzel olak zorunda degil.
Güzel olmayana güzel demeyelim, en azindan ben demiyeyim =)
yapılan şey gereksiz böyle poz verip instagrama atmak çağla şikele ne kazandırır ayrıca madem bunu yükledin fotoğraftan rahatsız olmuyorsun ne diye kaldırıyorsun o resmi koydugu anda sosyal medya, magazin sitelerine düşecegini sizce çağla şikel akıl edemiyormuydu.
É kadın manken zaten bu poza niye tepki veriyolar .
Yalnız aklıma takılan ;insan akşam saatlerinde neden iç çamaşırlı dursun ki ?? Belki bikinidir diyorum o yüzden.