Çağla Şikel'den ayrılık yanıtı!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
7 yıllık eşi Emre Altuğ ile evliliklerini bitirme kararı alan Çağla Şikel, dün sunuculuğunu Alişan’la yaptığı Her Şey Dahil programında duygusal anlar yaşadı.

7 yıllık eşi Emre Altuğ ile boşanmak için mahkemeye başvuran Çağla Şikel, dün sunduğu program çıkışı keyifsiz haliyle dikkat çekti.

Şikel, "Konuşamam. Biliyorsunuz konuşma yasağı var. Ancak zamanı gelince açıklayacağım" dedi.

Şikel, programda ise stüdyo konuğu Hüseyin Turan'ın türküleriyle duygulanınca partneri Alişan gözyaşlarını silip, ona moral vermeye çalıştı. Şikel'in alyansını çıkarmadığı da dikkatlerden kaçmadı.

zatnnetmiyorum emre çağlaya yetmemiştir kesin adam hem kısa hem fakirledi iyce. kaset çıkarıp turne yaptığıda yok. çağla ise diziyi bitirdi hemen program yaptı..

zatnnetmiyorum emre çağlaya yetmemiştir kesin adam hem kısa hem fakirledi iyce. kaset çıkarıp turne yaptığıda yok. çağla ise diziyi bitirdi hemen program yaptı..
eee oda konserler yapıyordur bence

yahu emre altuğ kaç yıldır bu piyasada birsürü iş yaptı adam şarkıcı,oyuncu,seslendirme yapıyor birsürü birikimi vardır sonuçta bunlar memur degil senede 5 ekstraya çıksa yada bir reklam filminde oynasa o para onlara kaç yıl yeter çağlanın sabah programı yapması hergün çıkması emre altuğ boş işsiz çalışmıyor anlamına gelmez diye düşünüyorum
çağla şikel'in nedense çok kurnaz bir kadın oldugunu düşünüyorum ekranda ağlaması mağdur poizsyolarına girmesi felan bazı şeyleri çok ii kullanıyor

hep maddiyattan bence çocukları 1750 TLye ayakkabı istemiş onu bile alamamışlar yazık ya paranın gözü kör olsun

Basketçi Kerem Tunçeriyle Aldattı Dedikodusu Dolanıyor Her Yerde İnşallah Doğru Değildir Doğru Çıkarsa Çağla Herkesin Göznden düşer bizim millet evli bir kadının aldatmasını asla affetmez ozaman ne program yapabilir ne dizi ama yine söylüyorum İnşallah asparagas bir haberdir

emre altuğ çağla şıkeli bir basketbolcuyla beraber görmüş geçen sene..foto da varmış..o yüzden bir yıldır araları nahoşmuş...

inş asparagastır eger doğruysa adama yazık ya öyle biride eger aldatılmışsa ayıp gerçi aldatılmak zaten ağır bir şey böyle bir durum varsa çıkıp aldatıldım kimse demez hele erkek için daha ağır bir durum ama söyledigin çok doğru bizim insanımız aldatan kadın olsun erkek olsun hoş karşılamıyor

Haklısın aldatmanın kadını erkeği olmaz Allah Kimsenin Başına Vermesin Böyle bir Durumu

Çok ilginç yorumlar,bu ünlüerin evliliği devam etmiyor nedense:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…