• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağla Şıkel'den annesini bile şaşırtan sözler

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Çağla Şıkel, önceki akşam annesi Asuman Şıkel ile Taksim Efruz Restoran’da yemek yedi.

cagla.jpg

Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre
geç saatlere doğru mekandan çıkan Şıkel, aracına binmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde üçüncü çocuk istediğini açıklayan ünlü manken muhabirlerin “Ufukta evlilik mi var?” sorusuna, “Evlilik düşünmüyorum ama bir çocuğum daha olsun istiyorum. Çok çocuklu olmayı seviyorum. Bebek gördüğüm zaman tekrar doğurmak istiyorum. Emzirmek istiyorum. Tamamen içgüdüsel bir şey” diye cevap verdi.

:D her cocuk gordugune dogurup emzırmek ısteyen ya baska bırsey gorurse :KK57:
allah esırgesın !!!!

bazı ınsanlar ne tuhaf sacma seyler yapıyor ya, bı cocuk gorunce tabıkı o anılar canlanıp yenıden anne olmak ısteyebılır ,normal ama agzından cıkanında kulagının duyması gerekır... herseyın bı usulu var yahu

emzirmelere doymamış anlaşılan 2 tane emzirmiş yetmemiş pes

sırf emzirip ,kokusunu duymak için 2 tane çocuğu olduğu halde evlilik dışı çocuk düşünmesi

Emre emreeee seni çok özlüyüm emreeeeee dön nolur emreeeee emziresim var emreeeee emreeeeee

ünlülerin bi ara böyle saçmalama dönemi oluyo herhalde, hülya avşarda kaya çilingiroğlundan ayrıldıktan sonra çocuk doğurucam zehrayla kardeş olsun istiyorum deyip kayaya laf atıyodu:KK48:

emreye söyleyiver hem ondan olanlar cok yağusuklu cıktı kız :D

Back