Çağla Şikel yayını terk etti

O kadar para kazanıyor işin hakkını versin ağzında lafları gevelemesin
yazık uğraşmayın şu kadınla ya , yeni boşandı memesi açıldı yaşadıkları kolay şeyler değil :KK43:

O kadar para kazanıyor işin hakkını versin ağzında lafları gevelemesin
istese gayet iyi konuşuyo , proğramında açıklamalar yaparken gayet tane tane konuşup kendini ifade etmişti, haber proğramı sunmuyor zaten aptal salak bir kadın programı nasıl konuşursa konuşsun ne önemi var.

Ben izlemiyorum genelde tv izlemiyorum zaten

Tüh, ben izleyemedim bugün... Açıklama yapar heralde Çağla ŞİKEL ?

Show Tv'nin sabah programı Her Şey Dahil'in sunucusu Çağla Şikel, söyledikleri anlaşılmayınca yayını terk etti
Eki Görüntüle 1450792
SHOW TV ekranlarında yayınlanan Çağla Şikel ile Alişan'ın sunduğu Her Şey Dahil programının bugünkü bölümünde ilginç anlar yaşandı.Konuğunu anons etmek isteyen Şikel'in cümlelerinden kimse bir şey anlamayınca Alişan araya girerek, 'Ben de dahil kimse bir şey anlamadı' dedi. Bunun üzerine orkestra ekibi müzik çalarak durumu kurtarmaya çalıştı.Şikel, anonsunu baştan aldı ancak yine konuşamayınca 'İyi günler. Bugünkü konuşma kotamı doldurdum, gidiyorum' diyerek stüdyoyu terk etti.

izlemek için: http://ybcdn.turkiyegazetesi.com.tr/videos/herseydahil1.mp4
Türkiye Gazetesi
Şaka yapmış

Ahahaha ben videoyu izlemedim bile, yandaş medyanın kurbanı oldum. :KK70:

bilerek yapıyorlar zaten haber tıklansın diye olmayan bir şeyi varmış gibi ya da abartarak yazıyorlar
çok sinir bozucu.
gazetecilik de böyle bir hale geldi işte.

Şaka yapmış altı üstü

eee haber bunun neresinde,aklınca espiri yapmışlar,yani os..salar haber yapacaklar yakında.:KK47:

X