Bence de. Kendini beğenmiş bir insan değil en azından işinde gücünde kadıncağız. Ben seviyorum onu.Cok hanim hatun Allah icin isinde gucunde
Onu bilmiyorum ben.Gerçekten çok hanımefendi. Tostumu yedim bekliyorum diyen kimdi sahi?
Cok hanim hatun Allah icin isinde gucunde
Onu bilmiyorum ben.
Derken...Vay be, merak ettim simdi, Caglanin isi neymis? Bu kadin ne ile meshur oldu? Kabiliyetleri ne?
Vay be, merak ettim simdi, Caglanin isi neymis? Bu kadin ne ile meshur oldu? Kabiliyetleri ne?
Derken...
Kesinlikle. :))Ben daha once Cennet Mahallesi cekilirken sette 4 5 saatimi gecirdim.Gercekten cok prensipli saati saatine.Bugunde gittigim mekanda katalog cekimi yapiyorlardi.Hatta benim ufaklik setlerini basti boxerlaHerkes katildi gulmekten.Cokta guleryuzlu hic kapris yok.Isini gucunu yapti.Bagladi sacini tepeden giydi bluejeanini gitti kiz.Dedim helal olsun.Ben cok kisi gordum tanidim.2 bolum rol alip assolist kesilenleri. Ama masallah Allah evlatlarina saglik versin benim gozumde anadir.
Hadi kardesim yaa hic ugrasamicam.Cok merak ediysan ac nete bak orda isi gucu yazar.Hayir, isinde gücünde dedin ya, hatta Allah için demistin. Bene merak ettim, bu kadinin isi gücü ne o zaman? Sonuçta sen öyle söylüyorsan bir bildigin var degilmi?