Çağla Şikel bekar hayatının ilk gününde yakalandı!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Çağla Şikel, boşanmanın ardından ilk kez görüntülendi.
cagla_sikel_bekar.webp

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ'la 7 yıllık evliliğini geçtiğimiz pazartesi günü noktalayan Çağla Şıkel, bekar hayatının ilk gününde Etiler'de objektife takıldı. Bir bankamatikten para çekerken görüntülenen Şıkel, soruları "Konuşmayacağım, çok geç kaldım, işim var" diyerek yanıtsız bıraktı. Manken-sunucu Şıkel'in bakımsız hali dikkatlerden kaçmadı. Milliyet

Çağla Şikel'den ayrılık yanıtı! İçin tıklayınız!

Son düzenleme:
Son cümleye takıldım''bakımsız hali dikkatlerden kaçmamış'' iyi de bankamatikten para çekiyor sahneye çıkar gibi mi dolanacak her daim..Ayrıca hiç de bakımsız görünmüyor..Ayrıldılar diye illa görüntüde arabesk bir durum arıyorlar..Ayrıldı ondan bakımsız halde bankamatikten para çekiyor:KK53:aslında hep payetli allı pullu elbiselerle para çekerdi eskiden:KK45:

Bu kadın her haliyle tarz:KK53: bankamatikten para çekerken podyumdaki gibi olacak hali yok ya:KK59:

emre altuğ yakışıklı çocuk hani aldatma olayı doğruysa eger emreden belki beklerdim ama çağladan beklemezdim ama iş tersine olmuş o degilde bu çağla şikel emre altuğ'u kafesleyene kadar neler çekmişti adam evlilikten okadar kaçıyordu melek baykal felan araya girmişti çağla çok gözyaşı dökmüştü diye biliyorum inş şu aldatma haberleri yalandır yoksa emre bey haketmiyor böyle birşeyi yani aldatılacak bir adam degil vallahi kocası çağladan daha güzel ;))

makyajsızken hepsi rezil halde zaten:))))

Önyargılı olmamak lazım hemen aldatmış diye,kesin değil sonuçta..

Back
X