Çağla Şikel ağlayarak canlı yayını terk etti!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Çağla Şikel ağlayarak canlı yayını terk etti!
‘Herşey Dahil’ programının yeni bölümüne konuk olan Kıvırcık Ali’nin çocukları Eren ve Ecemgül’ün söylediği türkü stüdyodakilere ve izleyicilerine oldukça duygusal anlar yaşattı
20 Ocak 2015
27487346.jpg

Son zamanlarda zor günler geçiren, geçtiğimiz günlerde boşanan Çağla Şikel gözyaşlarını tutamadı ve kendisini iyi hissetmeyince canlı yayında stüdyoyu terk etti. Çağla Şİkel ile Emre Altuğ 7 yıllık süren evlilikliklerinde yol ayrımına girdiklerini; 7 yıl boyunca büyük bir aşkla ve tarifi mümkün olmayan bir sevgiyle evliliklerini sürdürdüklerini ama artık anlaşarak ayrılmaya karar verdiklerini açıklamışlardı.

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/28007979.asp

Ama bunların herşeyi yapmacık
yarın güler oynar , rahatlar
2.kocayı alırlar ondan doğurlar ondanda boşanırlar maksat sürekli gündemde olmak , tv'de ve magazin sayfalarında görünmek sonra dizilerde boy göstermek , laylaylom

Isine duygularini karistiriyorsan o isi yapmayacaksin. Adile nasit oglunun ölüm haberini aldigi gece tiyatro sahnesine cikmis ve insanlari guldurmus bi sanatciydi. Hayatta daha aci ne olabilir evlat acisindan baska. Bi program yapiyosun sacma sapan aglama krizleri bi sovlar falan... Yapma o isi o zaman. Birak yapabilen yapsin.

Ya ben bu ünlü takımının birbirleriyle atışmalarından, twitter paylaşımlarına; canlı yayında ağlamalarından yeni sevgilileriyle yakalanmalarına kadar her şeyin menajerleri tarafından ayarlanan oyunlar olduğunu düşünüyorum. Amaç reklam kesinlikle hiçbiri samimi değil. Bu nedenle magazin haberlerinden de bu haberler üzerine günlerce konuşulmasından da hiç hoşlanmıyorum.

Ne zaman boşandı be bunlar..tv izleyip de bu kadar dünyadan bi haber nasıl olabiliyorum acaba

Haberlere bile konu olur artık. Hatta magazin haberlerinden baya bir düşmez.
Reyting de oldu. Bir taşla iki kuş yani.
aslında bunların da insan olup, duygu patlamaları yaşayabileceklerini düşünmek istiyorum ama o kadar hızlı akıyor ki duygu dünyaları ister istemez bizi reklam diye düşünmeye itiyorlar.

X