Cnm mrb. ben kesinlikle bilmediğim kremleri alıp kullanmam. Sporla, masajla, dengeli beslenmeyle geçer selülitler ben buna inanıyorum. Son günlerde böyle reklamlar çoğaldı zaten. Bence bilmediğin birşeyi alıp kullanma boşver sağlığından önemli mi?? :108:
ya benim anlamadığım bu kadar yalan dolan şeyler nasıl satıyor ? şaka sanki bilinçli olun kızlar düşmeyin bu tuzaklara adam insanın gözünün içine baka baka neler dio benm doğum çatlaklarım var geçiceğinede inanmıyorum güya kremle geçiriomuş :S
merhaba herkese... son günlerde çağan çokcan isminde bir adam türedi. show max'da ve tv8'de bir kremin tanıtımını yapıyor. mutlaka görmüşsünüzdür. biraz araştırdım fiyatı 200 tl. 18 tüple 9 günde 10 cm'ye kadar incelmekten bahsediyor.. adama facebooktan mesaj attım sorularıma cevap vermek yerine bir telefon numarası verdi.. anlattıkları mucize gibi birşey ve bu ücret bile bu mucizeye az geliyor bence. bana pek inandırıcı ve güvenilir gelmedi. deneyen var mı aranızda?? yada denemiş birilerini tanıyan?? parasında da değilim ama sağlık bu sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?