arkadaşlar bioxel jel almayı düşünmeyin bile!!! Asla kullandırmayın kendinizi, ne maddi ne manevi..
anlattıklarının birisi olsa, bir tek yönden işe yarasa yine tamam..
ama yok, tam dedikleri gibi harfiyen uyguladım. hem çatlak hem selülitlerim var geçer diye hergün umutla tekrar tekrar kullandım, bir de mezura koyup yollamışlar her gün ölçüm ettim.. ama tek bir cm bile değişmedi! çatlaklarda renk açılması oldu çok hafif, o da kremi sürünce sadece, duştan sonra tekrar görünür oluyordu, belki de çok su içince rengi değişiyordu. bir de ürünü sattıktan sonra muhatab bulamıyorsunuz arayınca. iki kutuyu 200 tlye gönderdiler, memnun kalmazsan ikincisini açma geri yolla 100 tlsini iade ederiz dediler. bir kutuyu kullanıp memnun kalmayınca ikinci kutuyu açmadan aynen yolladım iade için. ama hala parasını vermiyorlar. telefon edince sizi arıycaz, muhasebe iade için sizi arayacak diyorlar asla dinlemiyorlar, iade işlemi için yardımcı olmuyorlar. iki üç kere hesap bilgilerimi aldılar ben diretince, ama yine de iade işlemi yapılmadı. ürünü Temmuz sonlarında kullanmıştım, ağustosta da iade için diğer kutuyu göndermiştim. şimdi şubat bitiyor hala iade ücretini ödemediler. internetten bi baktım benim gibi memnun kalmayıp iade etmesine rağmen parasını geri alamayan onlarca kişi var. daha önce bakmak aklıma gelseydi asla sipariş etmezdim. o kadar ikna edici konuşuyorlar ki ve tabi ben de bu çatlaklardan selülitlerden kurtulmak için inanmaya öyle hazırmışım ki.. hem giden parama hem kendi aptallığıma hala üzülüyorum. Allah da onları üzsün inşallah.