Çatlaklar Çağan Çokcanın 9 gunluk jelınden kullanan var mı?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

sheytane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
399
4
bayadır televizyonda takip ediyorum çok iddialı konusuyor ama 9gun olması yanı kısa bır sure olması mumkun olmadıgını dusunduruyor.Telefonla aradım konustum %80 etkılı oldugunu sorun gecene kadarda ılgılendıklerını saglık danısmanlıgıda verdıklerını sureklı terkarladılar bırde satmak ıcın ısrarları olmasaydı ıyı bır konusmaydı ama fıyatıda yuksek maddı durumum ıyı olsaydı denemek ısterdım belkı deneyenler vardır dıye bu konuyu acmak ıstedım ınsallah vardır hatta ınsallah ben kesın sonuc aldım dıyen bırısıde cıkar yorumlarınızı beklıyorum

merhaba,o kremi ablam cildi sıkılaşsın diye almıştı 8 ay önce yarısından fazlası duruyordu.yiğenimin çok çatlağı var benim gibi.çatlaklara iyi geldiğini duymuş yiğenim o kullanmaya başladı.ortalama bir hafta falan kullandı.çatlakları kırmızıydı onun,kırmızılar neredeyse kayboldu bazı yerlerinde.ben de istiyorum ama benim çatlaklarım beyaz.işe yarar mı bilemiyorum.çok kötü kokuyor.onu sürüp çıkamazsınız.ucuz da değil.kararsız kaldım ben de.

üzülerek cevap vermek istiyorum ki işe yaramıyor:KK50: yani en azından bende yaramadı, 10 yılllık çatlaklarım var benim hiç bir etkisi olmadı malasef..Zaten televizyonda anlatılan ile ürünü aldıktan sonra anlatılan kullanum talimatı da farklı tvlerde bölgesel değil etkisi diyor ama telefonla aradığımda tamamen bölgesel etkili olduğunu sadece sürdüğününz yerde etki gösterceğini ve bir tüpün sadece o bölgeye uygulanması gerektiği söyleniyor. Benim çatlaklarım belimden ayak bileğime olduğu için bir tüple yatinemedim belki ondandır ama küfür ederek o defteri kapatmıştım ben:KK5:

bayadır televizyonda takip ediyorum çok iddialı konusuyor ama 9gun olması yanı kısa bır sure olması mumkun olmadıgını dusunduruyor.Telefonla aradım konustum %80 etkılı oldugunu sorun gecene kadarda ılgılendıklerını saglık danısmanlıgıda verdıklerını sureklı terkarladılar bırde satmak ıcın ısrarları olmasaydı ıyı bır konusmaydı ama fıyatıda yuksek maddı durumum ıyı olsaydı denemek ısterdım belkı deneyenler vardır dıye bu konuyu acmak ıstedım ınsallah vardır hatta ınsallah ben kesın sonuc aldım dıyen bırısıde cıkar yorumlarınızı beklıyorum

bende kullandım hemde tam tarif edildiği gibi ama bırak geçirmeyi hiç ama hiç işe yaramadı. aldıktan sonra işe yaramadı diye telefonla aradığımda da telefonu kaç kez suratıma kapattılar. yanlış kullanmışsınızdır dediler hatta bi süre sonra benim telefonlarımı açan bile olmadı. para tuzağı

işe yaramamasına cok uzuldum :KK43: oysa ne vaadler verıyorlar tvde ayıp ya hıc utanmalarıda yok telefondada cok guzel ılgılenıyorlar abarta abarta anlatıyorlar nasıl kullanıyorlar zaaflarımızı yazıklar olsun onlarada onları tvye cıkaranlarada neyse ben o kremden dırek vaz gecdeyım ozaman

X