- 1 Kasım 2017
- 356
- 235
- 103
- 35
- Konu Sahibi violetworld
Selam arkadaşlar. Caffeinin DHT önlediğini ve saç foliküllerine nüfuz ederek güçlendirdiğini bir çok yerden okumuştum. Ama bugün neticeni gözlerimle gördüm. Sadece 2 kez denedim, tabi dökülme tam durmadı henüz ama saçımı öyle bir onardı ve canlandırdı ki...
Benim saçım aşırı yıpranmış bir durumdaydı, diken dikendi adeta. Dün gece koyu nescafe demleyip sprey ile saç derime ve saçıma uyguladım ve 5 dk masaj yaptım. Sonrasında saçımı taradım ve uyudum. Yapış-yapış oluyor biraz ama kuruduğunda sorun yaratmıyor. Sabah uyandığımda yeniden yıkadım ve kuruttuğumda saçlarım yumuşacıktı! Taraktan kayıyordu, üstelik parıl-parıl parlıyordu. Gözlerimi aynadan çekemedim. Hayatımda ilk kez, uzun yıllar sonra kendimi iyi hissettim.
Haftada 2 kez kullanmak fikrindeyim. Bence denemeye değer.
Bu sitede de faydaları yazılıyor, ama zaten çok sitede yazılmış:
Benim saçım aşırı yıpranmış bir durumdaydı, diken dikendi adeta. Dün gece koyu nescafe demleyip sprey ile saç derime ve saçıma uyguladım ve 5 dk masaj yaptım. Sonrasında saçımı taradım ve uyudum. Yapış-yapış oluyor biraz ama kuruduğunda sorun yaratmıyor. Sabah uyandığımda yeniden yıkadım ve kuruttuğumda saçlarım yumuşacıktı! Taraktan kayıyordu, üstelik parıl-parıl parlıyordu. Gözlerimi aynadan çekemedim. Hayatımda ilk kez, uzun yıllar sonra kendimi iyi hissettim.
Haftada 2 kez kullanmak fikrindeyim. Bence denemeye değer.
Bu sitede de faydaları yazılıyor, ama zaten çok sitede yazılmış:
Blog
www.rewardme.in